Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Phil Thompson: «Nα μετονομαστεί σε «Ronnie Moran» το νέο προπονητικό κέντρο»

Phil Thompson: «Nα μετονομαστεί σε «Ronnie Moran» το νέο προπονητικό κέντρο»

Tην πρόταση να μετονομαστεί το προπονητικό κέντρο στο Kirkby, που μετά την ανάπλαση αναμένεται να στεγάζει τόσο τις ακαδημίες όσο και την πρώτη ομάδα, σε «Ronnie Moran», προς τιμήν του «Κύριου Liverpool», έκανε στην ομάδα ο θρύλος των «Reds», Phil Thompson.

Μετά την νεκρώσιμο ακολουθία που έγινε προς τιμήν του χθες το πρωί, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί από τις παλιές δόξες του συλλόγου, ο Thompson έκανε ανοικτή έκκληση προς τον σύλλογο να τιμήσει έτσι τον πιο πιστό στρατιώτη του συλλόγου. Συγκεκριμένα είπε στους παρευρισκόμενους:

«Και τώρα κάτι για τον σύλλογό μας. Γιατί πάντα περιμένουμε; Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει κάποια στιγμή, οτί θα τιμήσουμε τον μεγάλο Ronnie Moran. Αλλά γιατί να περιμένουμε όταν πεθάνει; Πύλη του Bill Shankly, πύλη του Bob Paisley, γιατί να το κάνουμε πάντα έτσι; Γιατί να μην το κάνουμε όσο ζουν. Έτσι πρέπει να είναι νομίζω. Αν κάποιος αξίζει τιμής να το κάνουμε όσο ζει για να του προσφέρουμε και εμείς κάτι.»

«Και σκεφτόμουν ότι τώρα ο σύλλογος δινει 50 εκατομμύρια για ένα νέο προπονητικό κέντρο στο Kirkby. Δεν θα ήταν καλό να ονομαζόταν «Προπονητικό σύμπλεγμα Moran» προς τιμήν του μεγαλύτερου προπονητή που υπηρέτησε αυτόν τον σύλλογο;»

«Ας αναπαυθείς εν ειρήνη, Bugsy» κατέληξε ο Thompson

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com