Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πάει Dortmund o Dahoud?

Πάει Dortmund o Dahoud?

Σύμφωνα με Γερμανικά δημοσιεύματα, ο Mahmoud Dahoud φαίνεται να προτιμά να ακολουθήσει την αποστολή της Dortmund το καλοκαίρι, παρά το ενδιαφέρον του Klopp για τον παίκτη της Gladbach.
Θυμίζουμε ότι αυτό το καλοκαίρι μπορεί να ενεργοποιηθεί ένας όρος στο συμβόλαιο του 21 χρονών μέσου που του επιτρέπει να μεταγραφεί για το ποσό των 10 εκ ευρώ.
Το όνομα του έχει συνδεθεί με πολλές ομάδες τον τελευταίο καιρό, αλλά από ότι φαίνεται η Dortmund του Tuchel -ο οποίος δηλώνει μεγάλος οπαδός του, δείχνει να κερδίζει στο κυνήγι της υπογραφής του! Ο Tuchel πάντως είχε προσπαθήσει να τον φέρει στην ομάδα του και πέρυσι το καλοκαίρι.
Ο Γερμανός διεθνής με την Εθνική Κάτω των 21 προήλθε από τις ακαδημίες της Gladbach και έκανε το ντεμπούτο στην ομάδα του το 2014 σε αγώνα του Europa League. Αν όντως πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του, θα συνεχίσει να ονειρεύεται Ευρωπαικά καθώς η Dortmund βρίσκεται στην 3η θέση της Bundesliga.
Αγγλικά όμως δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τον τελευταίο καιρό ο Klopp έχοντας μείνει πολύ ευχαριστημένος από τους Henderson, Wijnaldum και Lallana -των οποίων τα στατιστικά υπερτερούν στους αντίστοιχους τομείς, έχασε κάπως τον ενθουσιασμό του για τον παίκτη της Gladbach, θεωρώντας τον Naby Keita ως πιο ελκυστική προσθήκη στα σχέδια για την ομάδα του.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com