Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συνέντευξη τύπου του Klopp

Η συνέντευξη τύπου του Klopp

Όσον αφορά το απουσιολόγιο των τραυματιών : « Δεν είχαμε κάποιους παίκτες στην προπόνηση αυτή την εβδομάδα. Ο Hendo δεν έχει τύχη, ο Sturridge το ίδιο. Ο Firmino δεν έχει προπονηθεί με την ομάδα έως τώρα αλλά μάλλον σήμερα ή αύριο. Η κορυφή του παγόβουνου ήταν ο Origi που δεν έχει προπονηθεί. Δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά πρέπει να είμαστε λογικοί.»

Όσον αφορά τα μεγάλα παιχνίδια : « Νομίζω υπήρξαν παιχνίδια για εμάς πολύ καλύτερα από αυτό. Αλλά  έχουμε κάποιες ιδέες από δική μας σκληρή δουλειά δεν είναι θέμα ιδιοφυίας. Πρέπει να κερδίσουμε όλες τις αποφασιστικές μονομαχίες. Σε αυτά τα παιχνίδια νιώθουμε καλά έως τώρα αλλά για μένα η City είναι η πιο δύσκολη διότι μιλάμε για πραγματικό ποδόσφαιρο που πρέπει να αμυνθείς. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και αν το κάνουμε δεν ξέρω. Σίγουρα θα δοκιμάσουμε τα πάντα και θα είναι ένα εντυπωσιακό παιχνίδι για να το δει κάποιος.»

Όσον αφορά το συμβόλαιο του Emre Can : « Άκουσα για την ιστορία αυτή. Είμαστε σε συζητήσεις. Ο Emre αγαπά να είναι εδώ. Υπάρχουν συζητήσεις αλλά τίποτε άλλο τώρα. Αν δεν έχει αρχίσει να τρέχει ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου, δεν υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχουν καλές συζητήσεις και με άλλους παίκτες επίσης.»

Όσον αφορά τον Coutinho : «  Αυτή είναι η ζωή για έναν φανταστικό ποδόσφαιριστή. Αν δεν είναι στο 100% χάνεις κάτι. Απέναντι στην Arsenal ήταν πολύ καλός. Η προπόνηση του αυτή την εβδομάδα ήταν τέλεια, έχει αυτοπεποίθηση και είναι σε πολύ καλό δρόμο.»

Όσον αφορά το εάν είναι ιδανικός χρόνος να παίξεις με τη City : « Το επλίζω! Δεν ξέρω.  Μπορώ να αλλάξω το χρόνο; Θα ήμουν απογοητευμένος αν έμενα εκτός Champions League ; Ναι. Μπορούν να μάθουν. Ήταν δύο εντυπωσιακά ματς και η Monaco πετάει σε δύο διοργανώσεις. Νομίζω οι αλλαγές που έκαναν μέσα στο παιχνίδι ήταν καλές νομίζω. Δεν με απασχολεί πολύ σε τι διάθεση βρίσκονται τώρα.»

Όσον αφορά τις επιτυχίες του απέναντι στη City : « Για να είσαι ενεργητικός πρέπει να είσαι γενναίος. Η Monaco δεν μπορούσε να είναι καλή για δύο ημίχρονα. Η City έφτιαχνε συνέχεια ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος. Δεν μπορούμε να ελπίζουμε πως ο Aguero θα χάσει ευκαιρίες. Αν είσαι παθητικός απέναντι στην City δεν έχεις καμία τύχη.»

Όσον αφορά το τι έρχεται μετά : «Μετά το παιχνίδι με τη City διακοπή για τις εθνικές ομάδες.  Και μετά η Everton! Οπότε δε νομίζω πως θα έπρεπε κάποιος να σκέφτεται για τη θέση του. Πολλά παιχνίδια έρχονται, πολλοί πόντοι διατίθενται και σκέφτομαι για εκείνους όταν είναι στη θέση τους. Ας πάιξουμε την Κυριακή και ας γυρίσουμε γεροί και υγιείς από τη διακοπή και μετά έρχεται η υπόλοιπη σεζόν.»

Όσον αφορά το ζήτημα του Lovren στο γόνατο : « Το ανθρώπινο σώμα είναι σύνθετο και μας πήρε λίγη ώρα να το βρούμε. Μετά ήταν έτοιμος και είχε ένα μικρό ατύχημα. Έτσι είναι μία σεζόν. Ότι και να συμβεί προχωράς, προχωράς, προχωράς.»

Όσον αφορά το παιχνίδι της Under 23 απέναντι στην Chelsea : « Είδα το παιχνίδι και ήταν πολύ καλό να δω την πρόοδο. Ο Dejan έκανε πολύ σοβαρό παιχνίδι ενώ ο Joe με τον καιρό πατάει καλύτερα. Όλοι πήγαν καλά. Δεν έχουμε ευκαιρία μεσοβδόμαδα για φιλικά αλλά το ότι δώσαμε στα παιδιά την ευκαιρία απέναντι σε μία ομάδα της Chelsea είχε απόλυτη λογική.»

Όσον αφορά την κλήση του Woodburn στην εθνική Ουαλίας : « Ο Ben είναι χαρούμενος και το ίδιο και εγώ. Έπρεπε να έρθει τώρα η κλήση ; Μάλλον όχι αλλά δεν είναι πρόβλημα. Είναι εξαιρετικό παιδί μπορεί να το χειριστεί.»

Όσον αφορά την έλευση του Pep στην Αγγλία : « Νομίζω η Barcelona του Pep ήταν το τέλειο μοντέλο για να κερδίσεις μία κατάσταση. Ασύλληπτος συνδυασμός. Ερχόμενος εδώ βρήκε το πιο δύσκολο πρωτάθλημα του κόσμου. Είναι πολύ δύσκολο να γίνεις πρωταθλητής Αγγλίας.  Σε άλλες χώρες είναι δύσκολο εδώ μία κατάκτηση είναι τα πάντα και αν έπαιζες με άλλο στυλ θα είχες άδειο γήπεδο. Όλα είναι νόμιμα και η κουλτούρα διαφορετική. Δεν αμφιβάλλω για τις ικανότητές του και έχω παίξει πολλές φορές απέναντί του και οι ομάδες του είναι πολύ δύσκολες να τις αντιμετωπίσεις.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com