Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Δεν στεναχωριέμαι για το όχι της Dortmund»

Mane: «Δεν στεναχωριέμαι για το όχι της Dortmund»

Καμία στεναχώρια για το «όχι» που του είπε ο Jurgen Klopp και η Borrusia Dortmund το 2014, όταν ήταν ακόμα ποδοσφαιριστής της Red Bull Salzburg, δεν έχει ο Sadio Mane. O Jurgen Klopp ομολόγησε ότι ακόμα χτυπιέται που δεν πήρε τον Mane στην προηγούμενη ομάδα του όταν είχε την ευκαιρία, με τον Σενεγαλέζο να πηγαίνει τελικά στην Southampton.

«Θυμάμαι τα πάντα από τη συνάντησή μας με τον Klopp» είπε ο Mane στην ιστοσελίδα της ομάδας. «Τα θυμάμαι γιατί ήταν μία συνάντηση που μιλήσαμε για ποδόσφαιρο και για το πως σκέφτεται την ομάδα του με την παρουσία μου εκεί. Το ότι δεν πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Εγώ δεν σταμάτησα ποτέ να δουλεύω όπως πριν και τελικά καταφέραμε, έστω και αργότερα, να δουλέψουμε παρέα.»

«Δεν μιλήσαμε για όσα έγιναν τότε, γιατί συμβαίνουν αυτά. Δεν ήταν δικό του, δικό μου ή των ομάδων το λάθος. Όταν με κάλεσε για να έρθω εδώ, ήταν η σωστή στιγμή στον σωστό σύλλογο και είμαι πια χαρούμενος με το να είμαι μέλος αυτού του απίστευτου συλλόγου,» συνέχισε ο Σενεγαλέζος.

«O στόχος μου είναι η συμμετοχή στο Champions League την επόμενη σεζόν, το να κερδίσω τίτλους με την Σενεγάλη και φυσικά γιατί όχι να μην πάρω και κάμποσα τρόπαια με τον σύλλογο μου!»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com