Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Can: «Δεν είναι τα λεφτά το θέμα. Θέλω να μείνω για πολλά χρόνια.»

Can: «Δεν είναι τα λεφτά το θέμα. Θέλω να μείνω για πολλά χρόνια.»

Επιμένει στο ότι είναι χαρούμενος με την Liverpool και ότι θέλει να παραμείνει στους «Reds» o Emre Can, ο οποίος τονίζει ότι οποιοδήποτε θέμα υπάρχει με την ανανέωσή του δεν αφορά τα χρήματα. Ο Γερμανός μπαίνει το καλοκαίρι στο τελευταίο έτος του παρόντος συμβολαίου του και θέληση των δύο πλευρών είναι να υπάρξει σύντομα μία λύση. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε παύση από το Χριστούγεννα, με τον τύπο να επικαλείται τις απαιτήσεις του παίκτη ως τον λόγο.

«Ο τύπος λέει ότι όλο αυτό γίνεται για τα λεφτά, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος» δήλωσε ο Can. «Είχαμε κάποιες συζητήσεις και όλα πήγαν κάλά. Θα δούμε. Δεν ξέρουμε ποτέ τι μπορεί να συμβει στο ποδόσφαιρο αλλά είμαι χαρούμενος εδώ. Το θέμα είναι για το μέλλον, όχι για τα χρήματα.»

«Τους τελευταίους μέρες κοιτάζω να είμαι χωρίς πόνο, αυτό είναι το σημαντικό, γι’αυτό έχουμε μιλήσει περισσότερο και όχι για το συμβόλαιο τόσο. Θα μιλήσουμε και μέσα στις επόμενες εβδομάδες και θα δούμε. Είμαι καλά με το να αφήσουμε τα πράγματα μέχρι το τέλος της σεζόν. Εγώ απλά θέλω να παίζω χωρίς τραυματισμούς. Οι συναντήσεις είναι με τον ατζέντη μου, αλλά εγώ θέλω να είμαι στη Liverpool και ελπίζω να μείνω για πολλά χρόνια

Η δύσκολη σεζόν που περνάει ο Can έχει σκαμπανεβάσματα, τα οποία ο ίδιος διαβεβαιώνει ότι δεν αφορούν το συμβόλαιό του. «Δεν είναι αυτός ο λόγος. Έχω ακόμα συμβόλαιο εδώ και απλά θέλω να πω ότι δεν ήταν ποτέ για τα λεφτά. Ξέρω ότι μπορώ καλύτερα. Είχα κάποια προβλήματα με την γάμπα μου, αλλά συνέχιζα να παίζω.»

«Ίσως ήταν καλό ότι έπαιζα ανελλιπώς, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες νιώθω καλύτερα και δυνατός ξανά,» πρόσθεσε. «Ξέρω πότε είμαι υγιής και σε καλή κατάσταση, είμαι αρκετά καλά ψυχολογικά και ξέρω τι μπορώ να κάνω.»

«Είχα θέματα με την γάμπα αρκετά χρόνια και το ότι έπαιζα εκτός θέσης, άρα έκανα παραπάνω σπριντ απ’ό,τι συνήθως δεν βοηθούσε. 10 λεπτά μετά την έναρξη σε αρκετά παιχνίδια και δεν μπορούσα να νιώσω τα πόδια μου να είναι εντάξει. Όταν παίζω 8άρι πρέπει να κάνω παραπάνω σπριντ και νιώθω το πρόβλημα στις γάμπες. Ως 6άρι δεν χρειάζεσαι τόσο πολύ στο σπριντ και νιώθω καλύτερα μένοντας στο κέντρο και κάνοντας προβολές και μπαίνοντας στις φάσεις δυνατά.»

«Με την Arsenal ήμουν καλά, με την Burnley το ίδιο και χωρίς να πονάω. Είχα μία δύσκολη περίοδο και νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό που κερδίσαμε την Burnley. Δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας αλλά ήταν δύσκολο για μας επειδή είναι δυνατοί στον αέρα. Δεν σκοράρω πολλά γκολ αλλά αυτό ήταν σημαντικό. Τώρα το παιχνίδι με τη City έχει και πάλι πολύ σημασία, καθώς παίζουμε πάντα καλά με τις τοπ ομάδες και πρέπει να κάνουμε άλλη μια φορά το ίδιο.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com