Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θα γίνει μάχη για Keita, κοιτάζει και Chamberlain

Θα γίνει μάχη για Keita, κοιτάζει και Chamberlain

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγες μέρες, μία περίπτωση παίκτη που ενδιαφέρει πραγματικά τον Jurgen Klopp, είναι ο μέσος της Leipzig, Naby Keita. O διεθνής με την Γουινέα έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις φετινές του εμφανίσεις στην Bundesliga, και φαίνεται πως ο Γερμανός προπονητής της Liverpool, έχει βρει στο πρόσωπο του αυτό που λείπει από το κέντρο της ομάδας, σύμφωνα πάντα με το όσα αναφέρουν η πάντα έγκυρη Liverpool Echo αλλά και άλλα βρετανικά μέσα.

Η περίπτωση του πρώην παίκτη της Salzburg όμως παρά μόνο εύκολη δεν είναι. Αφενός όπως είχαμε γράψει και στην πρώτη μας ενημέρωση η ομάδα του θέλει να του κάνει νέο συμβόλαιο, ώστε να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας. Πέρα όμως από αυτό υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται. Κάποιες από αυτές και αγγλικές. Μία ομάδα όμως που φαίνεται ότι κοιτάει την περίπτωση του 22χρονου πολύ ζεστά είναι η Bayern.

Είναι γνωστή η παράδοση των Βαυαρών να μαζεύουν στο Μόναχο, όποιον παίκτη ξεχωρίζει από το εγχώριο πρωτάθλημα, και αν μη τι άλλο ο Keita είναι ένας από τους βασικούς λόγους που η Leipzig φέτος κάνει αυτή την ξέφρενη πορεία! Έτσι μετά και την είδηση για το τέλος του Xabi Alonso από την ενεργό δράση, συνεπώς και από την Bayern μία κίνηση για τον Keita κάθε άλλο παρά απίθανη φαντάζει.

Αρκετές πηγές από το εξωτερικό υποστηρίζουν πως ο παίκτης θα ήταν αρκετά θετικός στο να συνεχισει στην Liverpool έαν και εφόσον αυτή έπαιρνε τελικά το εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Κάτι που δηλαδή ζητούν και οι περισσότεροι παίκτες σε αυτό το επίπεδο. Αρκετά θετικό ως προς την εξέλιξη τον πραγμάτων, ίσως φανεί το ότι ο αμυντικός μέσος, έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Sadio Mane.

To καλοκαίρι για τον Keita αναμένεται αρκετά θερμό καθώς είναι και ο ίδιος ένα από τα πιο…hot ονόματα.

Κοιτάει τον Chamberlain εάν….

Μια άλλη περίπτωση που ακούστηκε στα μέσα του Ιανουαρίου είναι αυτή του εξτρεμ της Arsenal, Alex Oxlade-Chamberlain. Η Liverpool προσπάθησε να τον κάνει δικό της και κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο προσφέροντας στους Λονδρέζους περί τα 20 εκατομμύρια λίρες που όμως δεν έπεισαν τους «Κανονιέρηδες»

Ωστόσο τα δεδομένα ίσως αλλάξουν καθώς φαίνεται πως ο Άγγλος δεν είναι ιδιαίτερα πρόθυμος να μείνει στο Emirates, και αν η Arsenal αποφασίσει τελικά να τον πουλήσει τότε, δεν αποκλείεται η Liverpool να ξανακάνει κίνηση για να τον φέρει στο Anfield.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com