Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Emre Can: Οι παράλογες απαιτήσεις, το «πάγωμα» και η Juventus

Emre Can: Οι παράλογες απαιτήσεις, το «πάγωμα» και η Juventus

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που οι Adam Lallana και Philippe Coutinho ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους με την Liverpool, για 4 και 5 χρόνια αντίστοιχα. Είναι γνωστό πως ο Jurgen Klopp πιστεύει αρκετά σε όλους σχεδόν τους υπάρχοντες παίκτες και κύριος στόχος του είναι να τους δέσει στο Anfield. Είτε να τους πουλήσει για αρκετά χρήματα όντας παίκτες που θα έχουν συμβόλαιο.

Ο επόμενος παίκτης που είχε ξεκινήσει συζητήσεις με την ομάδα για ανανέωση του συμβολαίου του ήταν ο Emre Can. Ο 23χρονος διεθνής Γερμανός μετράει ήδη 3 χρόνια στο Liverpool και θεωρείται από τους βασικούς και…ιδιαίτερους παίκτες στο σύστημα του Jurgen Klopp καθώς είναι ίσως ο μόνος πέραν του Lucas -που πλέον όμως δεν αγωνίζεται εκεί- παίκτης με τόσες αμυντικές αρετές στο χώρο του κέντρου. Πράγμα το οποίο φέτος έχει στιχίσει αρκετά στους REDS.

Κακά τα ψέματα, στην εώς τωρά φετινή του παρουσία ο Can είναι αρκετά κατώτερος των μέχρι πέρυσι εμφανίσεων του, ίσως επηρεασμένος από ένα τραυματισμό που έιχε στην γάμπα και τον ταλαιπωρούσε μέχρι και τον Νοέβρη όπου παίζει non-stop.

Δικαιολογόντας τον παίκτη και δείχνοντας του εμπιστοσύνη η Liverpool θέλησε να τον δέσει με νέο συμβόλαιο καθώς το υπάρχον τελειώνει το καλοκαίρι του 2018. Κάτι που αφενός δεν καθιστά καθόλου βέβαιο το μέλλον του παίκτη στην ομάδα καθώς μπορεί να πουληθεί αρκετά κάτω από την αξία του στον βωμό του να τον χάσει τζάμπα αν το συμβόλαιό του πλησιάζει στο τέλος του.

Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν με τον Γερμανό να δείχνει αρκετά θετικός να παραμείνει στο Anfield για τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα όμως με τον έγκυρο ρεπόρτερ της Liverpool James Pearce από την Liverpool Echo, ο παίκτης ζήτησε ο μσθός του από τις 30.000 λίρες που είναι μέχρι σήμερα, ανά βδομάδα, να φτάσει τις 100.000! Κάτι που σαφώς σημαίνει ο μισθός να πάει πάνω από το τριπλάσιό του.

΄Δεν προκάλεσε λοιπόν καμία έκπληξη το ότι η πλευρά της ομάδας έδωσε εντολή οι διαπραγματεύσεις να παγώσουν μέχρι νεοτέρας με τον παίκτη πλέον να μην δείχνει να έχει και σίγουρο μέλλον στον σύλλογο. Μάλιστα πολλά δημοσιεύματα στο εξωτερικό μιλάνε ακόμα και για δεδομένη πώληση το καλοκαίρι.

Η Juventus έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τον Can μιας και θα ήταν μια πάρα πολύ καλή λύση για το rotation του Alegri. Στην Ιταλία ο ρυθμός των παιχνιδιών είναι σαφώς πιο αργός από της Αγγλίας και έτσι ο πρώην παίκτης της Leverkusen ο οποίος είναι από τους πιο aggresive παίκτες των REDS θα ταίριαζε απόλυτα στην ομάδα του Torino. Το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας έγινε γνωστό στα μέσα Ιανουαρίου, ωστόσο τότε δεν υπήρχε καμία πρόθεση ο Can να πουληθεί, τώρα όμως τα δεδομένα άλλαξαν, και αν ο αμυντικός μέσος δεν ρίξει τις απαιτήσεις είναι αρκετά πιθανό το καλοκαίρι να πει «αντίο».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com