Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp : « Έχουμε χρήματα για να φέρουμε κορυφαίο ταλέντο »

Klopp : « Έχουμε χρήματα για να φέρουμε κορυφαίο ταλέντο »

Ο Jurgen Klopp γνωρίζει πως ένας από τους κύριους λόγους της αγωνιστικής πτώσης της Liverpool είναι η έλλειψη βάθους στο ρόστερ της ομάδας. Όπως και γνωρίζει πως χρειάζεται το καλοκαίρι σημαντική ενίσχυση ποιότητας αλλά και ποσότητας. Και πιστεύει πως η Liverpool έχει την οικονομική δύναμη ώστε να αποκτήσει τους πρώτους της στόχους.

« Νομίζω ναι αλλά ποιο είναι το υψηλότατο επίπεδο για να συναγωνιστούμε;  Είναι να πολεμάς μόνο με τις ομάδες γύρω σου;  Νομίζω είναι δύσκολο να διαλέξει κάποιος εσένα αν η Barcelona κάνει μία πρόταση. Εγχώρια; Ναι νομίζω μπορούμε να πάρουμε τους παίκτες που θέλουμε. Ποτέ από τότε που ήρθα εδώ δεν ήταν ζήτημα χρημάτων.  Ποτέ δεν μου πε κάποιος από την ομάδα να σταματήσω επειδή ήταν πολλά τα χρήματα. Ήταν πάντα θέμα να είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι για τον παίκτη. Ἐνας-δύο παίκτες το Γενάρη που είχαμε τραυματισμούς και Copa Africa θα ήταν καλές. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει περισσότερα; Ναι. Αλλά η χειμερινή μετεγγραφική περίοδος δεν μας έδωσε την ευκαιρία. Είχαμε αυτό το πρόβλημα. Αλλά θα είμαστε σίγουρα προετοιμασμένοι για το καλοκαίρι διότι έχουμε ακόμη ανάγκη για σωστές μετεγγραφές.» δήλωσε ο Γερμανός προτού απαντήσει και στα σενάρια περί ανάγκης πωλήσεων για να υπάρξουν χρήματα :

« Όλοι έχουμε το ίδιο πλάνο. Αθλητικός διευθυντής, ομάδα σκάουτινγκ, ιδιοκτήτε, εγώ διότι θέλουμε να κάνουμε την ομάδα όσο μεγαλύτερη και επιτυχημένη γίνεται για αυτό θα ξοδέψουμε το καλοκαίρι. Θα είναι ένα καλοκαίρι όπως το περυσινό που η ομάδα μειώθηκε αρκετά; Δε νομίζω και δεν είναι πιθανό διότι ούτε πέρυσι ήταν ο στόχος μας. Δεν είπαμε ας δούμε αν μπορούμε να το κάνουμε. Απλά συνέβη. Ήταν μία μεγάλη ομάδα και θέλαμε ένα γκρουπ που νομίζαμε πως θα ήταν αρκετό. Θα υπάρξουν νέα πρόσωπα και πάντα έτσι είναι» κατέληξε ο προπονητής της ομάδας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com