Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν θα πετύχει η ομάδα με τον υπάρχοντα κορμό»

«Δεν θα πετύχει η ομάδα με τον υπάρχοντα κορμό»

Μία ιστορία από τον καιρό που η Liverpool αναζητούσε τον διάδοχο του Brendan Rodgers βγήκε στο προσκήνιο και η οποία, ενάμιση περίπου χρόνο μετά, φαντάζει πιο επίκαιρη από ποτέ. Το FSG, πριν την πρόσληψη του Jurgen Klopp είχε συνάντηση και με τον Carlo Ancelotti, τον μετέπειτα προπονητή της Bayern Μονάχου.

Μπορεί η Liverpool να αποφάσισε και να προτίμησε τελικά τον Jurgen Klopp, όμως απ’ όσο καταλαβαίνουμε τώρα, η… ελάχιστη υπομονή του Ancelotti να δουλέψει με έναν κορμό παικτών που δεν είχε μεγάλη δυναμική, μάλλον ήταν αποτρεπτικός παράγοντας. Σύμφωνα με τον Paul Joyce, μία από τις παρατηρήσεις του Ιταλού προς την διοίκηση της Liverpool, είναι ότι αν η ομάδα θέλει να φτάσει σε επιτυχία, μία επένδυση σε έναν νέο κορμό παικτών είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Και φτάνοντας λίγες εβδομάδες πριν το τέλος μίας σεζόν στην οποία η Liverpool ξεκίνησε με φόρα, μόνο και μόνο για να πάθει… λάστιχο στα μισά της διαδρομής λόγω έλλειψης λύσεων και φρεσκάδας, η προτροπή του Ancelotti μάλλον πρέπει να γίνει ανάγκη την επόμενη μεταγραφική περίοδο, αν η ομάδα θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com