Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > O Steven Gerrard στο #RunWithGeorge !

O Steven Gerrard στο #RunWithGeorge !

Μετά τον Jamie Carragher άλλος ένας πρώην αστέρας της Liverpool πήρε μέρος στην προσπάθεια που κάνει ο μικρός George Mathias ώστε να μαζέψει λεφτά για το παιδικό νοσοκομείο Alder Hey και τον μικρό του αδερφό.

To 2010 o μικρός αδερφός του  George, γεννήθηκε πρόωρα, και έπεσε σε κόμα. Οι γιατροί του παιδικού νοσοκομείου Alder Hey τον φρόντισαν από την πρώτη μέρα και κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή,

Αυτή τη φορά ήταν ο Steven Gerrard που έτρεξε δίπλα στον 10χρονο George στον γύρο που έκανε στις εγκαταστάσεις του Kirkby. O «Captain Fantastic» δήλωσε αρκετά χαρούμενος που βοηθάει την προσπάθεια του μικρού George

O Gerrard δήλωσε:

«Είναι φανταστικό το να βλέπεις τι κάνει ο George ώστε να μαζέψει λεφτά και προσοχή από τον κόσμο ώστε να ευχαριστήσει το Alder Hey για την απίστευτη δουλειά και φροντίδα στον μικρό του αδερφό, James. H δουλειά που κάνουν καθημερινά είναι απίστευτη και είμαι περήφανος να είμαι «συνεργάτης» του νοσοκομείου.»

Ενώ ο πατέρας του μικρού George, Richard Mathias σχολίασε:

«Είναι πολύ ευγενικό εκ μέρους του Steven να διαθέτει χρονο για να τρέξει με τον George και να βοηθήσει στην οικονομική ενίσχυση του νοσοκομείου. Η δουλειά του George πάει πολύ καλά με 18.000 λίρες έως τώρα και σπουδαίους ανθρώπους να συμβάλουν στην προσπάθειά του.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com