Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «O Lijnders με βοήθησε όσο κανείς άλλος!»

«O Lijnders με βοήθησε όσο κανείς άλλος!»

Για τον θαυμασμό που νοιώθει για τον υπεύθυνο ανάπτυξης της Liverpool, Pepijn Lijnders, και την βοήθεια που του έχει δώσει όσο καιρό βρίσκεται στην Liverpool, μίλησε ο Paulo Alves, μέλος της Ακαδημίας, στο επίσημο σάιτ της ομάδας. Ο νεαρός Alves, ήρθε το 2015 από τις ακαδημίες της Porto, στην οποία βρισκόταν επίσης ο Lijnders, προτού έρθει στη Liverpool.

«Έπαιξα επτά χρόνια στην Porto πριν έρθω εδώ και ο Pep είναι αναμφισβήτητα ο κόουτς που με βοήθησε περισσότερο απ’ όλους στην καριέρα μου ως τώρα» είπε ο 19χρονος Πορτογάλος. «Με είχε τρία χρόνια στην Porto και μου έμαθε πολλά πράγματα δίνοντας μου πολλές συμβουλές. Είναι καλός άνθρωπος και κάποιος που πάντα βρίσκεται δίπλα μου.«

Ο Alves ήταν στην αποστολή για τον επαναληπτικό με την Plymouth Argyle, κάτι που κρατάει ως οδηγό και κίνητρο για τη συνέχεια. «Θα δουλέψω ακόμα πιο σκληρά για να βρεθώ ξανά στον πάγκο της πρώτης ομάδας και μία μέρα να κάνω επιτέλους το ντεμπούτο μου. Αυτό είναι το όνειρό μου.»

«Ξέρω ότι πρέπει να δουλεύω σκληρά και να βελτιώνομαι σε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι. Το να δουλεύω με την πρώτη ομάδα στο Melwood με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου είναι απίθανη εμπειρία. Ο Lucas, o Coutinho και o Firmino μου μιλάνε συνέχεια, ενώ το να βλέπω τον Coutinho στην προπόνηση είναι κάτι που μου δίνει μεγάλη χαρά, με τον τρόπο παιχνιδιού του.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com