Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενθουσιασμένος ο Klopp για Lallana

Ενθουσιασμένος ο Klopp για Lallana

Τον ενθουσιασμό του για την ανανέωση του «φυσικού ηγέτη» Adam Lallana δεν μπορούσε να κρύψει ο Jurgen Klopp, σε δηλώσεις του λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του Άγγλου μεσοεπιθετικού των «Reds». O 28χρονος ανανέωσε για 3 ακόμα χρόνια (με οψιόν για ένα ακόμα), με τις απολαβές του να κυμαίνονται στα 110.000 λίρες την εβδομάδα.

«Φανταστικά νέα για τον σύλλογο, ο Adam είναι φανταστικός παίκτης και ακόμα καλύτερος χαρακτήρας» δήλωσε ο Klopp.

«Είμαι τόσο ευχαριστημένος που θα μπορέσουμε να έχουμε κοινό μέλλον με αυτόν εδώ στη Liverpool, προσπαθώντας να πετύχουμε. Ο Αdam είναι ένας φυσικός ηγέτης και πολύ σημαντικός στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για την ομάδα. Μπορεί έξω να μην φαίνεται αυτό, τουλάχιστον όπως βλέπουμε εμείς το τι κάνει καθημερινά στο γήπεδο και στο Melwood.»

«Το πιο ενθουσιώδες για αυτήν την κίνηση» πρόσθεσε ο Klopp, «είναι ότι τώρα φτάνει την αγωνιστική του κορυφή. Έχει πολλά καλά χρόνια ακόμα, και θα είναι με την Liverpool. Είναι σε τρομερή φυσική κατάσταση, έχει πάθος όσο ο καθένας για το ποδόσφαιρο και αυτό φαίνεται καθημερινά. Ο κόσμος μιλάει για τη βελτίωσή του τους τελευταίους 18 μήνες, αλλά για μένα έχει δείξει την ποιότητά του από την πρώτη μου κιόλας μέρα εδώ.»

«Έχει μία παγκοσμίου κλάσης νοοτροπία και μία τρομερή αγωνιστική ικανότητα. Αυτό δεν είναι καθόλου κακός συνδυασμός!» κατέληξε ο Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com