Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θετικό το ταξίδι στη La Manga κατά τον Matip

Θετικό το ταξίδι στη La Manga κατά τον Matip

Πολύ αισιόδοξος για τη φετινή σεζόν είναι ο Joel Matip, ο οποίος θεωρεί πως η πενθήμερη παραμονή στη La Manga ενίσχυσε κατά πολύ τις πιθανότητες εισόδου των Reds στην τετράδα του πρωταθλήματος.

«Ήταν έντονο αλλά εξαιρετικό. Είμαστε σε καλό δρόμο. Περάσαμε χρόνο μαζί και ήταν πέντε ευχάριστες μέρες. Δουλέψαμε σκληρά αλλά είχαμε και αστείες στιγμές.Όλοι δουλεύουμε μαζί και όλοι θέλουμε να κερδίζουμε. Ερχόμαστε ολοένα και πιο κοντά και αυτό είναι ικανό να μας οδηγήσει σε σπουδαία πράγματα.» είπε ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός προτού μιλήσει και για το παιχνίδι απέναντι στη Leicester :

«Πέρυσι είχαν φανταστική σεζόν αλλά φέτος είναι πιο δύσκολα για εκείνους. Παίζουν με μεγαλύτερη πίεση και οι αντίπαλοι σκέφτονται διαφορετικά για εκείνους. Έδειξαν την ποιότητά τους κερδίζοντας το πρωτάθλημα και οι περισσότεροι είναι ακόμη εκεί. Πρέπει να δείξουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Πρέπει να δείξουμε πως η νίκη με την Tottenham ήταν ένα θετικό σημάδι. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να κερδίζουμε παιχνίδια.» κατέληξε ο Matip.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com