Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Κι άλλος γνώριμος του Klopp για το staff!

Κι άλλος γνώριμος του Klopp για το staff!

Σε άλλον έναν γνώριμό του από τη Γερμανία, και συγκεκριμένα από την περίοδό του στην Borussia Dortmund, στρέφεται ο Jurgen Klopp με σκοπό την περεταίρω ενίσχυση του τεχνικού τιμ της ομάδας. Ο λόγος για τον γιατρό – υπεύθυνο αποκατάστασης Andreas Schlumberger, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Bayern Μονάχου.

Μετά τους Andreas Kornmayer ως επικεφαλής του conditioning και της Mona Nemmer ως υπεύθυνη διατροφολόγο του συλλόγου, ο Klopp κοιτάζει πάλι τη λίστα με τους παλιούς του συνεργάτες. Σύμφωνα με τη Bild, ο Schlumberger, που έφυγε από τη Dortmund το καλοκαίρι του 2015 μαζί με τον Klopp, έχει συμβόλαιο με τους Βαυαρούς ως το 2019, αλλά με τον Carlo Ancelotti να κάνει διαρκώς ανακατατάξεις στο επιτελείο του, ο Schlumberger φαίνεται να είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο μίας πρόωρης αλλαγής σκηνικού.

Βέβαια, οι δυσκολίες παραμένουν δεδομένες, μέχρι τουλάχιστον να σπάσει το συμβόλαιο του Γερμανού γιατρού, αλλά και τότε δεν πρέπει να έχουμε κάτι ως δεδομένο, καθώς δεν υπάρχει επίσημη κρούση ακόμα, ενώ ένας ενδεχόμενος προορισμός του Schlumberger θα ήταν και η Dortmund, μία ομάδα που ο Γερμανός γνωρίζει αρκετά καλά. Το μοναδικό δεδομένο για την ώρα πάντως είναι ότι o Schlumberger είναι στη λίστα του Klopp για την ενίσχυση του τεχνικού τιμ, σε μία θέση, που λόγω των πολλών τραυματισμών, θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη η οποιαδήποτε ενίσχυση.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com