Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διήμερη «απόδραση» στη Βαρκελώνη για τους Reds

Διήμερη «απόδραση» στη Βαρκελώνη για τους Reds

Επιμέλεια: Γιώργος Κουκούλης

Στην Βαρκελώνη βρίσκεται από σήμερα το πρωί η ομάδα της Liverpool. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, ο Jurgen Klopp χρησιμοποίησε την ιδέα της ολιγοήμερης ομαδικής «απόδρασης» εν μέσω της σεζόν, ως ένα μέσο να φύγει λίγη από την πίεση της σεζόν, τώρα που μαζεύονται τα απαιτητικά παιχνίδια για τους Reds, αλλά και να δέσει παραπάνω η ομάδα, εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Τον περασμένο Μάρτιο η Liverpool είχε ταξιδέψει πάλι για λίγες ημέρες στην Τενερίφη, ενώ τώρα ο Klopp επιμένει πάλι Ισπανικά και η ομάδα μέχρι την Τετάρτη το πρωί θα βρίσκεται στην Βαρκελώνη. Με το κλίμα αρκετά πιο ζεστό και φιλόξενο απ’ό,τι στο Merseyside, η ομάδα αναμένεται να εκμεταλλευτεί το ρεπό της Δευτέρας για ξεκούραση και ένα ομαδικό δείπνο.

Aντίθετα, την Τρίτη, οι παίκτες επιστρέφουν κανονικά στις προπονήσεις, για να βρεθούν μετά στο Camp Nou όπου θα παρακολουθήσουν έναν παλιό γνώριμο, τον Luis Suarez, να αγωνίζεται με την Barcelona απέναντι στην Gladbach, στα πλαίσια της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του Champions League.

Η ομάδα αναμένεται να επιστρέψει το πρωί της Τετάρτης στο Melwood, οπού θα συνεχίσει κανονικά την προετοιμασία της για το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής απέναντι στην West Ham, στο Anfield.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com