Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pulisic από Γενάρη;

Pulisic από Γενάρη;

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος 

Η Liverpool προσπάθησε προς το τέλος του καλοκαιριού να αποκτήσει τον Christian Pulisic από την Borussia Dortmund. Ανεπιτυχώς μεν, παραμένει όμως ο παίκτης ψηλά στη λίστα υποψήφιων στόχων δε.

Ο πρόσφατος τραυματισμός του Philippe Coutinho επανέφερε έντονα στο προσκήνιο την υπόθεση απόκτησης παίκτη για το τελευταίο τρίτο του γηπέδου τον Ιανουάριο και ελλείψει και του Mane αυτό το μήνα. Για το θέμα ρωτήθηκε σχετικά και ο Klopp ωστόσο έμεινε ψύχραιμος και ήταν σιβυλλικός για το αν θα υπάρξει μετεγγραφή.

Ήδη όμως υπάρχουν ξανά σενάρια,  σύμφωνα με τα οποία το «φλερτ» Liverpool-Pulisic θα αναζωογονηθεί σε ενα μήνα και κάτι από τώρα. Δεν θα το αποκλείσουμε ωστόσο θεωρούμε δύσκολο να επιτρέψει η Borussia σε ένα σπουδαίο περιουσιακό της στοιχείο να αποχωρήσει μεσούσης της σεζόν. Από την άλλη μεριά δεν θεωρείται βέβαιο πως θα αποκτηθεί παίκτης το χειμώνα από μεριάς Liverpool αλλά κατά την εκτίμηση μας είναι πιθανό συναρτήσει και των δεδομένων της αγορἀς῎ Επομένως με όλα αυτά τα ερωτηματικά να πλανώνται θα κρατήσουμε μικρό καλάθι απέναντι σε τέτοιου είδους σενάρια.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com