Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν μετανιώνει την απόσυρση ο Milner

Δεν μετανιώνει την απόσυρση ο Milner

Επιμέλεια: Κουκούλης Γιώργος

Έπειτα από 7 χρόνια υπηρεσίας στα «Τρία Λιοντάρια», ο James Milner αποφάσισε φέτος, στα 30 του χρόνια, να αποσυρθεί, τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας, από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, με σκοπό να προσηλωθεί στα καθήκοντά του με την ομάδα της Liverpool.

O Άγγλος μέσος, ο οποίος μετρά 61 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, σε δηλώσεις του παρουσιάζεται ικανοποιημένος για αυτήν του την απόφαση, μετά από 7 απαιτητικά χρόνια. «Το σημαντικό για μένα είναι να επικεντρωθώ στη Liverpool» είπε «Αυτό σημαίνει ότι θα νιώθω αρκετά φρέσκος μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων. Το έκανα πολλά χρόνια, το να ταξιδεύω με την εθνική, και ήταν κάποιες φορές αρκετά κουραστικό αφού έπρεπε να ταξιδέψεις και με μόλις λίγες ημέρες ξεκούρασης να αγωνιστείς ξανά με τον σύλλογό σου.» πρόσθεσε.

«Δεν έχεις στην πραγματικότητα κάποιο διάλειμμα. Για μένα προσωπικά, αλλά και για την Liverpool, θέλω να πιστεύω ότι το να είμαι φρέσκος στα επόμενα παιχνίδια θα είναι κάτι θετικό» τόνισε ο 30χρονος. «Συν τοις άλλοις είναι και πνευματικό διάλειμμα, το διάλειμμα μου από την εθνική. Το να είσαι κάθε τρεις μέρες σε ταξίδια είναι κάτι που δεν το νιώθεις στην αρχή, αλλά κάποιες φορές, κυρίως όταν τελειώνεις τη σεζόν και νιώθεις πιο χαλαρός και αναζωογονημένος, σκέφτεσαι το πως μπορούσες και ήσουν σε αυτή την πίεση»

Αυτό το πνευματικό και σωματικό χαλάρωμα είναι που ο Milner θεωρεί σημαντικό. «Αντίθετα, με το διάλειμμα των εθνικών, έχω 10 μέρες που δεν αγχώνομαι για τίποτα. Σε ανανεώνει λιγάκι. Προφανώς και προπονείσαι σκληρά, αλλά όλοι έχετε ακούσει πολλούς ανθρώπους που θέλουν να επεκτείνουν την καριέρα τους στους συλλόγους τους και δεν είναι σωματικό μόνο το θέμα. Είναι και πνευματικό, καθώς το διάλειμμα σου δίνει λίγο χρόνο να σβήσεις τους διακόπτες και να νιώσεις ανανεωμένος» κατέληξε ο Milner, o οποίος βέβαια δεν ήθελε να μειώσει τη σημασία του να αγωνίζεται κανείς με το εθνόσημο:

«Λέγοντας όλα τα παραπάνω, το να εκπροσωπείς την χώρα σου είναι κάτι τεράστιο και κάτι που ευχαριστήθηκα απόλυτα και έκανα νιώθοντας μέγιστη τιμή»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com