Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Περνάει ιατρικά στην Stoke o Allen

Περνάει ιατρικά στην Stoke o Allen

Επιμελεια: Μπουγάς Ιωάννης

Σύμφωνα με την Liverpool Echo, σήμερα  o Joe Allen πρόκειται να περάσει τα ιατρικά στην Stoke.

Την πόρτα της εξόδου όπως φαίνεται πρόκειται να περάσει ο Allen , μετα την συμφωνία του παίκτη και της ομάδας με την Stoke City. Προ ημερών , η ομάδα των Potters  κατέθεσαν 13 εκατομμύρια λίρες  για να αποκτήσουν τις υπηρεσίες του Ουαλού μέσου. Με μολις 8 εμφανίσεις την περασμένη χρονιά  ο Allen απεδείχθη, οτι δεν έπεισε τον προπονητή μας , δεδομένου του τραυματισμού του Jordan Herderson. Ωστόσο οι  πολύ καλές εμφανίσεις του  στο Euro 2016 καθως και οι »παλικαρίσιες και φιλότιμες» επεμβάσεις στο χώρο της μέσης γραμμής με τα χρώματα της Liverpool , αύξησαν τις μετοχές του στο μεταγραφικό παζάρι και το ενδιαφέρον κυρίως Αγγλικών ομάδων. Με την Stoke, να κρατά τα ηνία στην κούρσα για την διεκδίκιση του 26 χρονού μέσου.

Aξίζει να σημειωθεί , πως η προσθήκη των Marko Grujic και Georginio Wijnaldum στο roster της ομάδα μας , υπήρξε  οιωνός για την επικείμενη αποχώρηση του νεαρού μέσου. Ετσι σήμερα ο » Welsh Pirlo», παιρνόντας και τα ιατρικά, θα επισφραγίσει την «μετακίνηση του» στην Stoke.

Joe Allen , ενας μέσος με αστείρευτες δυνάμεις και αντοχή  πάντα ‘ετοιμοπόλεμος’  να βοηθήσει την ομάδα μας ανασταλτικά και δημιουργικά κάποιες φορές. Ενας παίκτης , που αγωνίστηκε  ‘ιδρώνοντας’ σε κάθε αγώνα την  φανέλα της Liverpool.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com