Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Όλο και μικραίνει

Όλο και μικραίνει

Με τίποτα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Liverpool αφού δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την Sion για το Europa League και έτσι έμεινε στους 2 βαθμούς σε 2 αγώνες.

1ο ημίχρονο:

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε ο αγώνας για το σύλλογο του Merseyside καθώς ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 4ο λεπτό με τον Lallana έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια του Origi από τα δεξιά. Η Liverpool προσπάθησε να πετύχει και 2ο γκολ αλλά αρχικά το σουτ του Ibe έδιωξε ο Vanins σε κόρνερ με τα πόδια, ενώ το σουτ του Ings έξω από τη μικρή περιοχή πρόλαβε αμυντικός με προβολή. Κόντρα στη ροή του αγώνα, η Sion στο 17’ έφερε το μάτς στα ίσα με τον Assifuah, με τους Ελβετούς να εκμεταλλεύονται λάθος του Clyne. Από εκεί και έπειτα έπεσε ο ρυθμός, με τη Liverpool να διατηρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλα αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την άμυνα.

2ο ημίχρονο:

Πρώτη καλή ευκαιρία μετά την ανάπαυλα για τη Liverpool στο 51’ με τον Toure να πιάνει κάτι σαν ψαλιδάκι μετά από κόρνερ και τη μπάλα να καταλήγει στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού. Η κόκκινοι συνέχισαν να σφυροκοπούν και έχασαν 2 μεγάλες ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Origi, ο οποίος βγήκε δύο φορές τετ-α-τετ έπειτα από κάθετες του Allen και του Coutinho αντίστοιχα, όμως τα σουτ του Βέλγου επιθετικού απέκρουσε ο τερματοφύλακας με τα πόδια. Στο 73ο λεπτό ο Lallana έχασε εκ νέου μεγάλη ευκαιρία, αφού κατέβασε ανενόχλητος τη μπάλα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε πάι ο Vanins. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Liverpool (Rodgers): Mignolet, Gomez, Toure, Can, Clyne (45’ Moreno), Ibe, Allen, Rossiter, Lallana, Ings (60’ Ings), Origi

Sion : Vanins, Ziegler, Lacroix, Zverotic, Kouassi, Salatic, Pa Modou, Fernandes, Carlitos, Konate (90’ Mujangi Bia), Assifuah (86’ Ndoye)

Ανάλυση αγώνα: Χρήστος Μπράμης

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com