Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rodgers: “Η Aston Villa ήταν καλύτερη”

Rodgers: “Η Aston Villa ήταν καλύτερη”

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Brendan Rodgers μετά την ήττα στα ημιτελικά του Fa Cup από την Aston Villa, η Liverpool επιβάλλεται να αλλάξει νοοτροπία στα σημαντικά παιχνίδια, καθώς χθες οι “χωριάτες” ήταν καλύτεροι και επικράτησαν δίκαια.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο Βορειο’ι’ρλανδός προπονητής:

“ Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, κυρίως από την εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε. Μπορεί να χάνεις ένα παιχνίδι αλλά πρέπει να τα δίνεις όλα και να παίζεις καλά, κάτι που εμείς δεν κάναμε. Η Aston Villa ήταν καλύτερη και η επικράτησή της ήταν δίκαιη, για να είμαι ειλικρινής. Πρέπει τώρα να βρούμε το θάρρος ώστε να αγωνιζόμαστε καλύτερα στα “μεγάλα” παιχνίδια, καθώς σήμερα δεν είμασταν αυτοί που έπρεπε. Βέβαια, είμαστε μια ομάδα που “μεγαλώνει” μέσα από τέτοια παιχνίδια, και αυτές οι εμπειρίες θα φανούν χρήσιμες στους ποδοσφαιριστές μου.”

Αναφορικά με το γεγονός ότι χάθηκε η ευκαιρία για το Steven Gerrard να κλείσει την καριέρα του στη Liverpool με έναν τίτλο, ο Rodgers επισήμανε τα παρακάτω:

“ Είναι ντροπή? Φυσικά. Ο Gerrard έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει την ομάδα. Νομίζω πως ήταν εξαιρετικός, αλλά η συνολική μας απόδοση σαν ομάδα δεν ήταν καλή.”

Πηγή: www.englishfootball.gr

Συντάκτης: Δημήτρης Γραμμένος

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com