Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δυναμικό βήμα για την τετράδα η Liverpool!

Δυναμικό βήμα για την τετράδα η Liverpool!

Το παιχνίδι πριν την έναρξή του ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες από καθαρά βαθμολογική άποψη. Τη φετινή σεζόν τόσο η Swansea όσο και η Liverpool έχουν υψηλούς στόχους, οι οποίοι είναι διαφορετικοί όμως. Η ομάδα του Garry Monk επιδιώκει μια θέση που θα την οδηγήσει στο Europa League, ενώ η ομάδα του Brendan Rodgers επιδιώκει την τετράδα που θα την οδηγήσει στους ομίλους του Champions League του χρόνου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι παρακολουθήσαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, το οποίο μάλιστα στο τέλος είχε και νικητή. Στο πρώτο ημίχρονο καλύτερη ήταν η Swansea και άμα δεν ήταν σε ο Mingolet σε εξαιρετική μέρα, τότε ήταν πολύ πιθανό να είχε πετύχει κάποιο γκολ. Ο Βέλγος keeper των «Reds» όποτε χρειάστηκε παρενέβη και απώθησε τον κίνδυνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι. Η Swansea μπήκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα στα πόδια της. Έτσι, η Liverpool πίεσε και στο 68’ ο Jordan Henderson σημείωσε ακόμα ένα γκολ σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι γι’ αυτόν και έδωσε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Α’ ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με αρκετά καλό ρυθμό και για τις δύο ομάδες. Η πρώτη φάση σημειώθηκε στο 7’ με το σουτ του Lallana να καταλήγει άουτ. Η Liverpool είχε μπει πιο δυνατά και στο 19’ ο Lallana και πάλι έκανε το σουτ αλλά ο Fabianski αντέδρασε σωστά.

Η απάντηση ήρθε στο 20’ όταν ο Gomis έκανε την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή από το κεφάλι του Skrtel. Στο 29’ ο Coutinho προσπάθησε με δικό του σουτ να βάλει την Liverpool μπροστά στο σκορ, ωστόσο ο Fabianski του το απώθησε.

Από εκεί και πέρα άρχισε ένα επιθετικό κρεσέντο μέχρι το τέλος του ημίχρονου από τη Swansea, η οποία μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ. Δύο πολύ καλές ευκαιρίες που δεν κατέληξαν καμία από αυτές στα αντίπαλα δίχτυα. Αρχικά στο 31’ ο Gomis σούταρε αλλά ο Mingolet έδιωξε την μπάλα. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 38’ ο Sigurdsson έκανε ένα εκπληκτικό σουτ με τον Mingolet να εκτινάσσεται στη γωνιά του και να διώχνει σε κόρνερ. Άλλη ευκαιρία δεν σημειώθηκε.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, 0-0. Καλός ρυθμός με αρκετές ευκαιρίες, σ’ ένα ημίχρονο όπου έλειψε το γκολ.

Β’ ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο η Liverpool μπήκε πιο δυνατά και στο 55’ ο Coutinho είδε τον Fabianski να του αποκρούει το πλάσε που έκανε μέσα από την περιοχή της Swansea.

Η Liverpool πίεζε περισσότερο και στο 67’ η προβολή του Allen σταμάτησε στα χέρια του Fabianski, όπου δήλωσε και πάλι παρών. Τελικά, στο 68’ έπειτα από έξυπνη πάσα του Sturridge ο Henderson έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με λίγη δώσει τύχης και έκανε το 1-0.

Στο 76’ η Liverpool θα χάσει ακόμα μια ευκαιρία με το σουτ του Coutinho να περνάει άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο Sturridge έβγαλε καταπληκτική μπαλιά για τον Sterling, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 94’ η Liverpool και πάλι έχασε την μεγαλύτερή της ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Sturridge έκανε ένα πολύ ωραίο πλασέ, ωστόσο η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και δεν μπήκε στα δίχτυα. Άλλη ευκαιρία στο παιχνίδι δεν σημειώθηκε.

Τελικό αποτέλεσμα αγώνα, 0-1. Πολύ σημαντικό βήμα για την τετράδα έκανε η Liverpool.

Συνθέσεις

Swansea: Fabianski, Naughton, Amat, Williams, Taylor, Ki Sung-yueng (Dyer 80’), Cork, Shelvey, Sigurdsson (Emnes 89′), Gomis, Routledge (Montero 73’)

Liverpool: Mignolet, Can, Skrtel, Sakho, Sterling, Allen, Henderson, Moreno (Gerrard 64’), Lallana (Johnson 88′), Sturridge, Coutinho

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com