Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ραντεβού στο Ewood Park!

Ραντεβού στο Ewood Park!

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Liverpool και Blackburn.

Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 0-0 στο Anfield, στο πλαίσιο των προημιτελικών του FA Cup και θα λύσουν τις διαφορές τους στο Ewood Park, όπου θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός από τον οποίο θα κριθεί η πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

Α’ ημίχρονο:

Χωρίς πολλές αξιόλογες φάσεις κύλισε το πρώτο ημίχρονο. H Blackburn είχε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 32′, όταν ο Conway επιχείρησε σουτ από το όριο της μεγάλης περιοχής, αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά, ενώ η Liverpool στο 45’+7′, όταν ο Sturridge ανάγκασε τον Eastwood σε απόκρουση με σουτ από τη μεγάλη περιοχή. Το πρώτο ημίχρονο βέβαια σημαδεύτηκε από τη φάση του 3′, όταν ο Skrtel προσγειώθηκε άσχημα μετά από εναέρια διεκδίκηση με το Gestede, χτύπησε στο κεφάλι και έμεινε κάτω για περίπου 8′, προτού αντικατασταθεί, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάσειση. 

Β’ ημίχρονο:

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα δεν άλλαξαν πολύ όσον αφορά τον αριθμό των αξιόλογων φάσεων. Η Blackburn είχε ευκαιρία στο 49′, όταν μετά από κόρνερ του Conway ο Baptiste έπιασε κεφαλιά από τη μεγάλη περιοχή και ανάγκασε το Mignolet να αποκρούσει. Η Liverpool, από την άλλη, “άγγιξε” το 1-0 στο 60′, όταν ο Toure έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Eastwood με κεφαλιά από τη μεγάλη περιοχή, ενώ είχε ευκαιρία και στο 83′, όταν o Henderson δεν μπόρεσε να νικήσει τον Eastwood με σουτ από τη δεξιά πλευρά της μεγάλης περιοχής. Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Συνθέσεις

Liverpool (Rodgers): Mignolet, Can, Skrtel (λ.τ. 11′ Toure), Lovren, Johnson, Markovic (59′ Balotelli), Henderson, Lallana, Coutinho, Sterling, Sturridge

Blackburn (Bowyer): Eastwood, Henley, Baptiste, Kilgallon, Olsson, Marshall (68′ Taylor), Evans, Williamson, Conway, Cairney, Gestede

Πηγή: www.englishfootball.gr

Συντάκτης: Κωνσταντίνος Μαυρόγιαννης

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com