Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αιμοδοσία από τους φίλους Liverpool Πάτρας

Αιμοδοσία από τους φίλους Liverpool Πάτρας

«Οι Πατρινοί Φίλοι της Liverpool F.C., διοργανώνουμε για τρίτη φορά,αιμοδοσία στις 8 Νοεμβρίου στις 4.30 το μεσημέρι, αμέσως μετά το παιχνίδι της αγγλικής ομάδας με την Chelsea στο Anfield.Η αιμοδοσία θα γίνει στο καφέ «Από τα παλιά» στην πλ. Ομονοίας 27, εκεί δηλαδή που παρακολουθούμε όλους τους αγώνες της Liverpool.Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη και ο σκοπός ιερός. Μπορείτε να φέρετε οποιονδήποτε γνωστό σας, καθώς, όσες φιάλες αίμα παραπάνω συγκεντρώσουμε, τόσο το καλύτερο. Συνεχίζουμε, να δείχνουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο και θα κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ανάλογες κινήσεις γιατί η προσφορά στο σύνολο είναι κάτι που όλοι μας πρέπει να προβάλουμε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες εποχές.

ΔΙΝΩ ΑΙΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΝΩ ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΤΕΝΤΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΔΟΛΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ… YOU WILL NEVER WALK ALONE! «

Οι φίλοι της ομάδας από την Πάτρα δείχνουν για ακόμη μία φορά την κοινωνική τους ευαισθησία και χαράζουν τον δρόμο και για όλους τους υπόλοιπους.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com