Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προσγείωση

Προσγείωση

Ο Balotelli ήρθε, αλλά η Liverpool φανέρωσε αδυναμίες που δεν μπορεί να καλύψει ο Ιταλός επιθετικός και έχασε με 3-1 από την Manchester City για την δεύτερη αγωνιστική της Premier League. Στα αρνητικά εκτός φυσικά από την ήττα, ο τραυματισμός του Johnson που φάνηκε να έπαθε θλάση και η παρουσία του Lovren που όπως και στην πρεμιέρα δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί το υψηλό επίπεδο. Καλή παρουσία από τον Markovic που μπήκε αλλαγή και τον Moreno που ξεκίνησε βασικός και παρά το γεγονός ότι ευθύνεται για το πρώτο γκολ, έδειξε γενικά θετικά στοιχεία. Σκόραρε ο Lambert.

Α’ Ημίχρονο

Η Manchester City μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό με την Liverpool να ισορροπεί την κατοχή της μπάλας. Οι πρώτες καλές στιγμές της αναμέτρησης ήταν για του Citizens με τα μακρινά σουτ των Dzeko και Toure να μπλοκάρει σταθερά ο Mignolet.

Στην συνέχεια η Liverpool με τους δραστήριους Sturridge και Sterling προσπάθησε να βρει διαδρόμους για την εστία του Hart, ωστόσο έπρεπε να φτάσει το 32ο λεπτό για να απειληθεί ο Άγγλος τερματοφύλακας. Ο Sturridge έκανε ωραία ενέργεια και δυνατό σουτ, το οποίο αποσόβησε ο Hart.

H απάντηση της City ήρθε στο 41ο λεπτό με τον Steven Jovetic να εκμεταλλεύεται την αδράνεια στην άμυνα των Reds και με δυνατό σουτ από κοντά να γράφει το 1-0 για την ομάδα του. Στα τελευταία πέντε λεπτά η City πίεσε και για δεύτερο γκολ, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία.

Β’ Ημίχρονο

Η City ξεκίνησε καλύτερα και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η Liverpool ήταν αυτή που λίγο έλειψε να δημιουργήσει κλασική ευκαιρία ύστερα από κομπίνα σε φάουλ. Στο 55ο λεπτό πάντως η ομάδα του Manuel Pellegrini ευτύχισε να πετύχει και δεύτερο γκολ, όταν ο Jovetic βρέθηκε μόνος αφύλαχτος στο δεύτερο δοκάρι και δεν αστόχησε για το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση.

Η Liverpool ανέβασε στροφές εκμεταλλευόμενη και την επανάπαυση της City, αλλά η φλύαρη τελική πάσα δεν επέτρεψε στους Reds να απειλήσουν πέραν ενός στο του Sturridge. Οι Citizens και τότε είχαν την απάντησή τους, καθώς με την πρώτη επαφή του νεοεισελθώντα Aguero έκαναν το 3-0 στο 69’.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα η Liverpool ήταν εκείνη που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων θέλοντας να μειώσει στο σκορ και το κατάφερε στο 83ο λεπτό με το αυτογκόλ του Pablo Zabaleta. Μέχρι και το τελευταίο λεπτό οι Reds προσπάθησαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ κάτι που δεν συνέβη, παρά τους χώρους που βρήκαν από την οπισθοχωρημένη City.

Συνθέσεις:

Manchester City: Hart, Demichelis, Clichy, Kompany, Zabaleta, Toure, Fernando, Silva (Navas 65’), Nasri, Dzeko (Aguero 68’), Jovetic (Fernandinho 80’).

Liverpool: Mignolet, Moreno, Johnson, Skrtel, Lovren, Gerrard, Allen (Can 75’), Henderson, Sturridge, Sterling (Lambert 79’), Coutinho (Markovic

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com