Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rodgers: «Θα φέρουμε top παίκτες»

Rodgers: «Θα φέρουμε top παίκτες»

Ο Brendan Rodgers οδήγησε την Liverpool στη δεύτερη θέση της Premier League, παίζοντας  με ένα πολύ επιθετικό τρόπο παιχνιδιού, και γι’ αυτό υπέγραψε και νέο πολυετές συμβόλαιο τη Δευτέρα.

Ο 41χρονος τεχνικός τόνισε πως ήταν πολύ σημαντικό να έχει μία σοβαρή συζήτηση με τους ιδιοκτήτες των ‘Reds’ σχετικά με τις φιλοδοξίες της ομάδας, καθώς θέλει να γίνουν οι σωστές προετοιμασίες για την επιστροφή της Liverpool στο Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Rodgers: «Οι ιδιοκτήτες είναι εκπληκτικοί. Είναι νικητές. Θέλουμε να δουλέψουμε με ένα τρόπο που θα κάνει το σύλλογο πολύ ισχυρό και πιστεύω ότι έχουμε δείξει σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε. Θα έχουμε συγκεκριμένη στρατηγική σε top μεταγραφές, φέρνοντας τους κατάλληλους παίκτες. Είναι το κλειδί για μένα για το οποίο μπορώ να μιλήσω με τους ιδιοκτήτες».

«Το μεγάλο προνόμιο είναι το Champions League, αυτό είναι το κλειδί στις συζητήσεις μου με τους μάνατζερ και τους ανθρώπους. Οι καλύτεροι παίκτες θέλουν να παίξουν στη μεγαλύτερη διοργάνωση. Είναι και ένας λόγος που πέρυσι το καλοκαίρι δεν μπορούσαμε να φέρουμε μεγάλα ονόματα».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com