Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστρέφει στην Adidas η Liverpool;

Επιστρέφει στην Adidas η Liverpool;

Η Liverpool ενδέχεται από τη σεζόν 2025-26 να επιστρέψει στην Adidas, με την οποία και συνεργάστηκε επιτυχώς σε δύο διαφορετικές περιόδους κατά το παρελθόν.

Οι Reds συνεργάζονται από το 2020 με τη Nike, όμως όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Sport Business, οι δύο πλευρές δεν αναμένεται να προβούν σε ανανέωση της συνεργασίας τους, παρότι κρίνεται ως άκρως επιτυχημένη.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, οι Reds επέλεξαν την υψηλότερη προσφορά για την επόμενη πενταετία, η οποία ήταν εκείνη της Adidas, απορρίπτοντας παράλληλα εκείνες των Nike και Puma.

Η Liverpool αν ευσταθεί το δημοσίευμα, έχει συμφωνήσει με τη Γερμανική εταιρεία μέχρι το 2030, στο μεγαλύτερο deal που έχει συνάψει μέχρι και σήμερα.

Η μελλοντική συμφωνία με την Adidas λέγεται ότι θα είναι «μεγαλύτερη από τα περίπου 50 εκατομμύρια £ [ανά σεζόν] που καταβάλλονται βάσει του συμβολαίου της Nike», αλλά υστερεί πολύ από το ρεκόρ σε όλο το πρωτάθλημα των 90 εκατομμυρίων λιρών που της Man United.

Εάν επιβεβαιωθεί, θα επανενώσει τη Λίβερπουλ με έναν προμηθευτή κιτ που έγινε συνώνυμος με τον σύλλογο για δύο μεγάλες περιόδους μεταξύ 1985-1996 και 2006-2012.

Η Adidas προμηθεύει ήδη τις Nottingham Forest, Arsenal και Fulham στην Premier League, ενώ από την νέα σεζόν θα κάνει το ίδιο και με τις Newcastle και Aston Villa.

Η Liverpool φαίνεται πως επιστρέφει στην Adidas.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com