Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp ενόψει Manchester United

Οι δηλώσεις του Klopp ενόψει Manchester United

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε την συνέντευξη τύπου του ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τη Manchester United, αμέσως μετά τη λήξη της χθεσινοβραδινής του ματς με τη Sheffield United και μίλησε τόσο για το παιχνίδι του Old Trafford, όσο και για την ανάγκη να σταματήσουν τα συνθήματα για την τραγωδία του Hillsborough και για εκείνη του Μονάχου.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε για την ανάγκη να σταματήσουν τα συνθήματα για 2 τραγωδίες:

“ Είναι εξαιρετικά σημαντικό. Υπάρχουν διαφορετικές πτυχές. Το ένα είναι ότι δεν το ακούω, ειλικρινά, όταν είμαι στον πάγκο. Άκουσα μετά το παιχνίδι ότι συνέβη, και αυτό προφανώς δεν είναι υπέροχο. Γενικά είναι απλώς χρήσιμο να εκπαιδεύουμε τα παιδιά μας σε συγκεκριμένα πράγματα: σεβασμό, κατανόηση, όλα αυτά τα πράγματα. Απλώς το βλέπω έτσι, ότι δύο από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο, ας δείξουν λίγο το επίπεδο τους σε αυτές τις στιγμές. ”

“ Επομένως, μην τραγουδάτε αυτό ή τραγουδήστε εκείνο, απλώς δείξτε επίπεδο. Να τσακωθείτε εντός γηπέδου μόνο, ας παίξουμε ποδόσφαιρο, αν θέλετε να είστε χαρούμενοι αν χάσουμε ή οτιδήποτε άλλο και τέτοια πράγματα, όλα καλά. Αλλά εκτός από αυτό, απλά δείξε λίγο το επίπεδο σας. Αυτή θα ήταν πραγματικά η ευχή μου για όλους μας. ”

Αν η ομάδα χρειάζεται να είναι τέλεια ως το τέλος για να πάρει τον τίτλο:

“ Προφανώς έτσι είναι στην Premier League. Πείτε μου διαφορετική κούρσα τίτλου; Γίναμε πρωταθλητές [το 2019-20] και προφανώς κρίθηκε πολύ νωρίς, διαφορετικά πιθανότατα η City θα ήταν εκεί, αλλά τις περισσότερες φορές ήταν σφιχτές κούρσες και μοιάζει με σφιχτό αγώνα. Οπότε, αν είναι ένας σφιχτός αγώνας, τότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι σε αυτόν. Είμαστε σε αυτό και αυτό είναι ωραίο, αυτό είναι καλό. Και τώρα ας συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, έτσι είναι. ”

“ Προφανώς ο επόμενος είναι ο μεγάλος, όπως είναι όλοι. Κάποιος είπε ότι είχαμε την καλύτερη λίστα αγώνων ή πρόγραμμα. Το κοίταξα και πραγματικά δεν ξέρω πώς μπορείς να έχεις αυτή την ιδέα, ίσως είμαι πολύ αρνητικός αλλά είναι δύσκολος και οι αντίπαλοι καλοί. Αλλά είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να είμαστε σε αυτόν τον αγώνα, οπότε ας δούμε τι μπορούμε να το κάνουμε. ” Είπε ο Klopp.

Τι έμαθε από την ήττα στο Old Trafford για το FA Cup:

“ Την ιστορία του παιχνιδιού, μιλήσαμε μετά το παιχνίδι για αυτό – ξεκίνησαν καλύτερα, μετά αναλάβαμε εμείς τα ηνία του αγώνα και ήμασταν πολύ καλοί εκείνη την ημέρα, αλλά δεν τελειώσαμε τις φάσεις στην παράταση. Τα καλά νέα είναι ότι δεν θα έχουμε δύο φορές παράταση 15 λεπτών. Ήταν πάρα πολύ για εμάς εκείνη την ημέρα, δεν μπορούσαμε να το ελέγξουμε άλλο και κάναμε λάθη που δεν κάναμε καθόλου πριν. Και η United γύρισε το παιχνίδι. ”

“ Η United είναι κορυφαία ομάδα όταν παίζει εντός έδρας, το ξέρουμε όλοι. Αλλά δεν μπορούμε απλώς να πούμε, «Ας κάνουμε ό,τι κάναμε από το λεπτό 15 έως, το 70». Το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο εύκολο. Πρέπει να βρούμε τρόπο να δημιουργήσουμε προβλήματα στη United και θα προσπαθήσει να κάνει ακριβώς το ίδιο. ”

“ Σε αυτό το επίπεδο, με αυτόν τον αντίπαλο, σε αυτό το γήπεδο, καλύτερα να παίξουμε ένα πολύ καλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι, για να είμαι ειλικρινής, αν θέλουμε να πάρουμε κάτι εκεί. ”

Αυτή τη φορά θέλουν διπλό στο Old Trafford οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com