Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Sheffield, Kelleher και επιστροφές

Ο Klopp για Sheffield, Kelleher και επιστροφές

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Sheffield United στο Anfield για την Premier League.

Ο τεχνικός των Reds ρωτήθηκε για τις ενδεχόμενες επιστροφές:

“ Ο Curtis είναι στην προπόνηση, είναι διαθέσιμος. Ναι, λίγο πολύ αυτό είναι όλο.

“ Τα αγόρια τα πάνε καλά, ο Diogo και ο Trent είναι μαζί σε ένα γκρουπ, αλλά φαίνεται σαν να μπορέσουν να ενταχθούν την επόμενη εβδομάδα, ελπίζουμε σε μέρη της ομαδικής προπόνησης. ”

“ Ο Ali, δείχνει καλά αλλά στο μυαλό του επίσης, την επόμενη εβδομάδα θα είναι σε ένα μέρος της προπόνησης της ομάδας. ”

Για τους 2 επόμενους αγώνες είπε:

“ Πέμπτη-Κυριακή, Πέμπτη-Κυριακή, Τετάρτη-Σάββατο, αυτά είναι τα επόμενα παιχνίδια, οπότε χρειαζόμαστε όλους όσους μπορούν να επιστρέψουν. Σε έναν ιδανικό κόσμο μπορούμε να είμαστε γεμάτοι δύναμη αλλά μάλλον δεν είναι δυνατό. Είναι μια δύσκολη περίοδος, επίσης συναρπαστική. Ανυπομονώ. Όλα τα παιχνίδια που έρχονται είναι δύσκολα για διαφορετικούς λόγους αλλά πραγματικά ανυπομονούμε. ”

“ Δεν μπορώ να σκεφτώ από τώρα τη Manchester United. ”

“ Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα παιδιά, αλλά επειδή ο Curtis επέστρεψε, δεν σημαίνει ότι μπορεί να παίξει 90 λεπτά. Μερικοί παίκτες χρειάζονται ορμή, αλλά πώς μπορείς να το κάνεις αυτό; Δεν έχει καμία σχέση με τη Manchester United, όταν παίζουμε με τη Sheffield United, έχουν τον απόλυτο σεβασμό μας. ” Σημείωσε ο Klopp.

Για τα παιχνίδια των άλλων δύο διεκδικητών του τίτλου:

“ Είχαμε αυτή την ιστορία πριν από χρόνια παρακολούθησα ένα παιχνίδι που ήθελα να κερδίσει η Leicester [το 2019] και δεν το έκαναν. Τώρα λοιπόν δεν τα παρακολουθώ (τους αντίπαλους του τίτλου) και δεν ανεβαίνουν οι καρδιακοί μου παλμοί. ”

Για τον Kelleher πρόσθεσε:

“ Ποτέ δεν ντρεπόμουν να επαινέσω τον Caomh, αλλά αν ο Ali ήταν εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, ήταν ότι ο Caomh δεν είχε παίξει ποτέ τόσα πολλά παιχνίδια, οπότε δεν ξέρεις πώς θα φανεί. ”

“ Τι έγινε με τον Trent; Ο Conor Bradley βγήκε μπροστά, οι αριστεροί μπακ ήταν επίσης έξω και έτσι ο Joe Gomez έπαιξε, αυτά τα αγόρια αντιμετωπίζουν αυτές τις ευκαιρίες εξαιρετικά. Το ότι αυτά τα αγόρια είναι εκτός για τόσο καιρό και είμαστε εδώ που είμαστε είναι πολύ ιδιαίτερο. Δεν μπορείς να το περιμένετε αυτό απλά να το ελπίζεις. Είναι μια εξαιρετική σεζόν και χωρίς Kelleher, δεν θα είχαμε καμία πιθανότητα να είμαστε εδώ που είμαστε. ”

Όσο για τον Luis Diaz:

“ Αμυντικά, η διαφορά είναι πάντα πόσο σκληρά δουλεύουν οι επιθετικοί παίκτες γιατί αν όχι αμυνόμαστε με επτά και να το κάνουμε αυτό σε όλο το γήπεδο είναι πραγματικά δύσκολο. ”

“ Πρέπει να κερδίζουμε μπάλες στους κατάλληλους χώρους και χρειαζόμαστε τα αγόρια μπροστά για να κάνουν αυτή τη βρώμικη δουλειά και να κερδίσουν την μπάλα. Απλώς δεν καταλαβαίνω το παιχνίδι με διαφορετικό τρόπο, ποτέ δεν ζήτησα από έναν παίκτη να μείνει μακριά από την μπάλα. Μπορεί να είναι τα όριά μου, αλλά δεν το ζήτησα ποτέ. Η τοποθέτηση του Diaz στην πίεση της μεσαίας γραμμής μας εναντίον της Brighton ήταν διαφορετική, αλλά μου άρεσε πολύ. ”

Για την ταμπέλα του φαβορί που έχει πλέον η ομάδα:

“ Δεν το γνωρίζουμε πραγματικά, η κατάσταση για εμάς τώρα είναι η Sheffield United. Είμαι σίγουρος ότι όταν χάσαμε από την Arsenal δεν ήμασταν φαβορί μετά από αυτό. Δεν ξέρω και δεν μας νοιάζει. Το πιο σημαντικό πράγμα για να ξεπεράσεις αυτή την περίοδο είναι απλώς να αγνοήσεις το εξωτερικό χάος. Πρέπει να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας με το καλύτερο ποδόσφαιρο που μπορούμε να παίξουμε. Δεν υπάρχει εγγύηση, μόνο ευκαιρίες.”

Αν θα είναι έτοιμος να επιστρέψει ο Robertson: 

“ Ναι και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό. ”

Για τις επιστροφές των υπόλοιπων τραυματιών:

“ Αν υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι [για να πάρουμε πίσω παίκτες] θα είχαμε, αλλά χρειάζονται μόνο λεπτά και θα χρειαστούν. Ισως την επόμενη εβδομάδα. Ελπίζω να μην συμβαίνει τώρα με τον Curtis [να τραυματιστεί], ήταν εξαιρετικός μέχρι να τραυματιστεί. Εξαιρετικός στην προπόνηση, αλλά ας δούμε πώς θα τα πάει. Χτίζουν ξανά το σώμα για όλα αυτά τα δύσκολα πράγματα που έρχονται στα παιχνίδια της Premier League, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος. ”

“ Το μόνο πράγμα είναι ότι όσο καλύτερα παίζουμε τόσο πιο εύκολο είναι να μπαίνουμε από τα πλάγια. Τους χρειαζόμαστε, πρέπει να επιστρέψουν, πιθανώς 14 παιχνίδια σε έξι ή επτά εβδομάδες. Πραγματικά δύσκολο πρόγραμμα. Τους χρειαζόμαστε, για πρώτη φορά θα ήταν ωραίο να είχαμε λίγη τύχη με τους παίκτες να επιστρέψουν. ”

“ Ο Stefan Bajcetic έχει προπονηθεί πλήρως με U21 αυτή την εβδομάδα και στη συνέχεια θα προπονείται με εμάς την επόμενη εβδομάδα.”

Για τον Matip που ξεκίνησε τρέξιμο:

“ Πλέον τρέχει, το μισεί αυτό, αλλά τώρα δεν πονάει. Από τότε που τραυματίστηκε, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή, καθώς ήταν πολύ οδυνηρός τραυματισμός, αλλά το κατάφερε, αλλά όλα χρειάζονται τον χρόνο τους. Η σεζόν δεν είναι αρκετά μεγάλη για εκείνον. ” Είπε ο Klopp.

Τέλος, για τον Endo:

“ Δέχθηκε ένα χτύπημα κόντρα στη Brighton, οπότε πρέπει να δούμε αν θα μπορέσει να αγωνιστεί αύριο. ”

“ Οι ικανότητες του κάθε παίκτη είναι ζωτικής σημασίας για το πώς θέλουμε να παίξουμε, αλλά η προστασία της άμυνας πρέπει να είναι το πρώτο και κύριο. Πρέπει να είναι τέλειος, μας δίνει την ελευθερία να πετάμε επιθετικά και ένας φυσικός αμυντικός μέσος σαν εκείνον είναι πάντα εξαιρετικά χρήσιμος. Στην κατοχή τα πάει πολύ καλά επίσης. Συνεργάζεται με όλους πολύ καλά, λειτουργεί πολύ καλά. Εξαιρετικά σημαντικός. ”

Ο Curtis Jones στον δρόμο της επιστροφής.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com