Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Michael Edwards και Richard Hughes κοντά στη Liverpool

Michael Edwards και Richard Hughes κοντά στη Liverpool

Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στη Liverpool βρίσκεται ο Michael Edwards, σύμφωνα με την Athletic UK και τον David Ornstein.

Οι Reds βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις με την πλευρά του και η επιστροφή του στο Anfield, σε έναν όμως διαφορετικό ρόλο, δείχνει να είναι πιο κοντά από ποτέ, όπως προκύπτει από το Νησί.

Η FSG θέλοντας να δελεάσει τον Edwards του έχει προσφέρει την εποπτεία τη λειτουργία ολοκλήρου του ποδοσφαιρικού τμήματος και εκείνος δείχνει να είναι κοντά στο να πει το πολυπόθητο «ναι» στην πρόταση που του έχει γίνει, μετά και τις συζητήσεις που συνέβησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Βοστώνη, παρουσία των John W Henry και Mike Gordon.

Οριστικές αποφάσεις αναμένεται να έχουμε στις αρχές της ερχόμενες εβδομάδες, ενώ άμεσα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και ο επόμενος αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, ο οποίος θα είναι ο Richard Hughes, σε περίπτωση που επιστρέψει και ο Edwards στη Liverpool.

Ο Hughes αποχώρησε την περασμένη Τετάρτη από τον αντίστοιχο ρόλο στη Bournemouth και πέραν του ότι γνωρίζονται για τουλάχιστον μια εικοσαετία, το προφίλ του και η δουλειά που έκανε στη Bournemouth αρέσει πολύ στον Michael Edwards, αποτελώντας δεδομένα τον δικό του εκλεκτό για τη θέση του αθλητικού διευθυντή στην ομάδα.

Σε περίπτωση που οι δύο εν λόγω κινήσεις ολοκληρωθούν, αποτελούν δύο σημαντικά βήματα για τον σύλλογο και μια απόδειξη πως οι Reds βρίσκονται σε καλά χέρια, ακόμη και στη μετά Klopp εποχή.

Ο Richard Hughes κοντά στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com