Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γύρος του θριάμβου τον Μάιο για τον Klopp

Γύρος του θριάμβου τον Μάιο για τον Klopp

Η Liverpool κατέκτησε την Κυριακή το Carabao Cup στο Wembley και προγραμματίζει ήδη γύρο του θριάμβου στο τέλος της σεζόν για το συγκεκριμένο τρόπαιο, αλλά κυρίως για τον Jürgen Klopp που αποχωρεί το καλοκαίρι από το Anfield, έπειτα από 9 χρόνια.

Οι Reds θέλουν να δώσουν μια ευκαιρία στον κόσμο τους να γιορτάσουν τα χρόνια παρουσίας του Γερμανού στην ομάδα, την κατάκτηση του Carabao Cup, καθώς και όποιου άλλου τίτλου κερδίσει η ομάδα ως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Η Liverpool έχει κατακτήσει ήδη τον πρώτο τίτλο της σεζόν και είναι μέσα σε όλους τους στόχους, έτοιμη να κυνηγήσει ως το τέλος το quadruple, κερδίζοντας επίσης την Premier League, το FA Cup και το UEFA Europa League.

Ο κόσμος της ομάδας αναμένεται να κατακλύσει ξανά το κέντρο της πόλης στα τέλη του ερχόμενου Μαΐου και να αποχαιρετήσει τον Klopp, όπως ακριβώς του αξίζει, μετά από όλα όσα έχει προσφέρει μέχρι στιγμής και όσα θα δώσει ως το τέλος της σεζόν, ακόμη και αν κατακτηθεί άλλος τίτλος.

Παρόμοιες στιγμές έζησε η πόλη του Liverpool και τον Ιούνιο του 2019, όταν περίπου 1.000.000 κόσμος πανηγυρίσει την κατάκτηση του Champions League, αλλά και τον Μάιο του 2022, όταν οι Red Fans γιόρτασαν την κατάκτηση των League Cup και FA Cup και την συνολικά πολύ καλή πορεία της ομάδας εκείνη τη χρονιά.

Η Κόκκινη πόλη τον Μάιο του 2022.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com