Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την κλήρωση με τη Sparta Prague

Ο Klopp για την κλήρωση με τη Sparta Prague

Η Liverpool θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Sparta Prague στην φάση των 16 του Uefa Europa League και ο Jürgen Klopp σχολίασε την κλήρωση, χαρακτηρίζοντας την ως ένα πραγματικό τεστ για την ομάδα του.

Οι Reds πρώτα θα ταξιδέψουν στην Πράγα στις 7 Μαρτίου, πριν υποδεχθούν στο Anfield τους πρωτοπόρους του Τσέχικου πρωταθλήματος μια εβδομάδα αργότερα.

Ο Γερμανός προπονητής συγκεκριμένα είπε:

“ Το πρώτο πράγμα που πρέπει να πω είναι ότι σε αυτή τη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι λογικό να περιμένουμε ένα σωστό τεστ και αυτό είναι που έχουμε. ”

“ Η Sparta Prague κέρδισε τη θέση της στους «16» με ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και ένα αποτέλεσμα κόντρα στη Galatasaray. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για αυτήν και τώρα θα θέλουν να συνεχίσουν την πορεία τους. ”

“ Δεν υπάρχει πολύς χρόνος μέχρι να συναντηθούμε, αλλά ελπίζουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε εκεί σε καλή κατάσταση γιατί αυτό ακριβώς θα χρειαστούμε. ”

“ Το πρωτάθλημα της Τσεχίας μας λέει τι καλή σεζόν κάνει η Sparta – είμαι σίγουρος ότι έχει χάσει μόνο μία φορά – οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. ”

“ Υπάρχει πολύ ποδόσφαιρο που πρέπει να παιχτεί πριν από τότε, φυσικά, και θα παίρνουμε κάθε παιχνίδι όπως είναι, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μας θα ξέρουμε επίσης ότι έχουμε άλλη μια συναρπαστική κλήρωση στο Europa League να περιμένουμε με ανυπομονησία. ”

Να προκριθεί στα προημιτελικά θέλει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com