Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Burnley

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Burnley

Ο Jürgen Klopp δήλωσε ικανοποιημένος με την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του και τη νίκη που πήρε εναντίον της Burnley, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Andy Robertson στη δράση.

Για τη μέχρι τέλους προσπάθεια και τη νίκη, είπε:

“ Κανένα πρόβλημα με το να παλέψεις σκληρά για το αποτέλεσμα. Στην πραγματικότητα, δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που δεν συνέβη αυτό. Αλλά σήμερα προφανώς, για κάποιους προφανείς και για κάποιους λιγότερο προφανείς λόγους, ήταν ξεκάθαρο ότι θα ήταν ένα πραγματικά δύσκολο απόγευμα. Ήταν για το πώς το αντιμετωπίζουμε, πόσο χαρακτήρα μπορούμε να δείξουμε και τα αγόρια έδειξαν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν. [Στην αρχή του παιχνιδιού, ήμασταν πολύ βιαστικοί. Αυτό ήταν το πρόβλημα: παίξαμε πολύ γρήγορα, πολύ άμεσο, δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε με τον σχηματισμό, δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε μπάλες πίσω. Είχαν αντεπιθέσεις και αυτό δεν φαίνεται υπέροχο. ”

“ Βάζουμε το γκολ μας, υπέροχο, βρίσκουμε τον δρόμο μας στο παιχνίδι και μετά δεχόμαστε την ισοφάριση στο τελευταίο δευτερόλεπτο, λίγο πολύ, πριν από το ημίχρονο. Αλλά το 1-1 δεν είναι πρόβλημα, ήθελα να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και να παίξουμε πιο ήρεμο ποδόσφαιρο. ”

“ Μετά την αλλαγή του ημιχρόνου, με τον Trent, αλλάξαμε ελαφρώς τον σχηματισμό για να το κάνουμε όσο πιο απλό για τον Curtis, επειδή είναι η πρώτη φορά που έπαιξε στη θέση και δεν θέλουμε να είναι το ανάποδο δεξί μπακ και να σκέφτεται επίσης τέτοια πράγματα, τα πήγε εξαιρετικά. ”

“ Ο Harvey μπήκε, τα πήγε πολύ καλά, όλα τα άλλα αγόρια τα πήγαν πολύ καλά [και] σημειώσαμε αυτό το υπέροχο 2-1 την κατάλληλη στιγμή. Αυτό βοήθησε, προφανώς, να δώσουμε στο παιχνίδι τη σωστή κατεύθυνση. Είχαν ακόμα τις στιγμές τους λόγω της ποιότητας που έχουν. ”

“ Νομίζω ότι είναι μια πολύ περίεργη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Burnley, παίζει πολύ καλύτερα από ό,τι… δημιουργεί προβλήματα σε όλους. Δεν είμαστε μόνο εμείς, δημιουργούν προβλήματα σε όλους. Αυτό είναι πολύ ιδιαίτερο με τον αριθμό των πόντων που έχουν, που έρχονται πάντα στο επόμενο παιχνίδι με τόσο θετική νοοτροπία – πραγματικά, το θαυμάζω πολύ. ” Είπε ο Klopp.

“ Μετά σκοράραμε ένα τρίτο και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα, οπότε όλα καλά. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, εκτός από την κατάσταση του Trent. ”

“ Χάσαμε σήμερα το πρωί τον Ali, χάσαμε τον Joey με τη γρίπη, τον Ali θα δούμε, και πριν το παιχνίδι ο Ryan ένιωσε κάτι. Μου είπαν ότι είναι καλά, αλλά δεν μπορείς να φέρεις έναν παίκτη που ένιωσε κάτι στην προθέρμανση, οπότε πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα και ελπίζουμε ότι πολλά από τα αγόρια θα επιστρέψουν για το επόμενο παιχνίδι γιατί τα χρειαζόμαστε, προφανώς. ”

Για την επιστροφή του Robertson στην ενδεκάδα:

“ Ναι, πολύ σημαντικό, έκανε ένα κορυφαίο παιχνίδι. Δεν έχουμε πραγματικές προπονήσεις όπου μπορείτε να νιώσεις ξανά το παιχνίδι, είναι μικρά παιχνίδια [με] όλα τα άλλα παιδιά που αναρρώνουν και τα λίγα που δεν έπαιξαν. Όταν επιστρέφεις από τραυματισμό, κάνεις διαφορετικά πράγματα, οπότε χρειαζόταν την τελευταία εβδομάδα, τρεις προπονήσεις σε μεγάλο γήπεδο, 11 v 11, για να ξανανιώσει την κατάσταση. Και εκτός από αυτό, έπρεπε να τον αναγκάσουμε λίγο να αγνοήσει το γεγονός ότι δεν μπορεί να έχει ρυθμό και να φέρει τον εαυτό του σε ένα είδος ρυθμού, και αυτό έκανε. ”

Για το ρεκόρ προσέλευσης στο Anfield πρόσθεσε:

“ Εξαιρετικό, Θεέ μου! Φαίνεται εξαιρετικό, φαίνεται απολύτως εξαιρετικό. Αυτό το γήπεδο μεγάλωνε και μεγάλωνε. Ήταν πάντα υπέροχο, αλλά τώρα είναι πραγματικά εξωφρενικά υπέροχο. Πραγματικά κορυφαίο, πραγματικά κορυφαίο, πολύ δυνατό στις σωστές στιγμές. ”

“ Ξέρω ότι είναι ένα παιχνίδι [όπου] υπήρξαν δύσκολες στιγμές και μετά είναι δύσκολο να είσαι στο μυαλό σου… αλλά είναι όλα καλά και είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε τώρα επιτέλους περισσότερες θέσεις, δίνει σε πολλούς ανθρώπους την ευκαιρία να το δουν αυτή την υπέροχη ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο. ”

Μια σημαντική νίκη στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com