Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Bradley απέρριψε την Manchester Utd για να υπογράψει στην Liverpool

Ο Bradley απέρριψε την Manchester Utd για να υπογράψει στην Liverpool

Ο Conor Bradley αποχώρησε από το Anfield κατά τη διάρκεια της νίκης 4-1 κόντρα της Chelsea το βράδυ της Τετάρτης, μετρώντας δύο ασίστ και σημειώνοντας το πρώτο του γκολ για τη Liverpool.

Ωστόσο, σε έναν άλλο κόσμο, η Liverpool θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν αντίπαλος του, καθώς παραλίγο να υπογράψει για την ομάδα του Λονδίνου. Ο 20χρονος, ο οποίος ήταν ο παίκτης του αγώνα της Τετάρτης, είχε τόσο την Chelsea όσο και τη Manchester United να τον κυνηγούν για την υπογραφή του πριν επιλέξει τελικά να υπογράψει στους Reds το 2019.

Αφού μπήκε στην αρχική ενδεκάδα, ο Βορειοϊρλανδός εντυπωσίασε πολλούς οπαδούς της Liverpool με τις εμφανίσεις του που τον είδαν να έχει πέντε ασίστ και ένα γκολ σε τέσσερα παιχνίδια. Ο γεννημένος στην County Tyrone αμυντικός εξακολουθούσε να αγωνίζεται με την Dungannon Swifts το 2019, αλλά μια πολλά υποσχόμενη εμφάνιση σε έναν αγώνα νέων στη Βόρεια Ιρλανδία, είδε τους συλλόγους της Premier League να παρατάσσονται για να τον υπογράψουν.

Όταν ήταν μόλις 15 ετών, ο Bradley είπε στην Belfast Telegraph: «Έπαιξα ένα παιχνίδι για τη Βόρεια Ιρλανδία στο Newry και μετά από αυτό, είχα την Chelsea και τη Manchester United να με κοιτάζουν όπως και η Liverpool. Πήγα στη Manchester United και τη Southampton για την δοκιμή, αλλά επιλέξαμε τη Liverpool. Δεν ήταν μόνο επειδή τους υποστηρίζω, ήταν επειδή είναι ένας πραγματικός οικογενειακός σύλλογος και αυτό είναι κάτι που όλοι εκτιμούμε πραγματικά. Επίσης ενδιαφέρονται για την εκπαίδευση πλευρά του, που είναι πολύ σημαντικό για μένα.»

Η υπογραφή για τους Reds θα συνεπαγόταν μια μόνιμη μετακόμιση από τη Βόρεια Ιρλανδία, οπότε το Christian Brothers Grammar School στο Omagh του επέτρεψε να παραλείψει το 10ο έτος φοίτησης και να πάρει τα GCSE του νωρίς για να το πραγματοποιήσει.

Εκείνη την εποχή, ο Bradley είπε: «Η τέταρτη χρονιά ήταν πολύ δύσκολη, αλλά φέτος ήταν πολύ καλύτερη. Αισθάνομαι λίγο πιο ώριμος και ικανός να το κάνω, η δουλειά δεν με έχει ενοχλήσει τόσο πολύ.»

Αφού ο Bradley ξεπέρασε τις προσδοκίες τις προηγούμενες εβδομάδες και με την επιστροφή του Trent Alexander-Arnold, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι αποφασίζει να κάνει ο Jürgen klopp με τους δύο παίκτες. Ποιον θα ξεκινήσει στη θέση του δεξιού μπακ για να υπάρχει τρόπος να μείνουν ευχαριστημένοι και οι δύο παίκτες;

Ο Bradley απέρριψε την Manchester Utd για να υπογράψει στην Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com