Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά την πρόκριση επί της Norwich

Οι δηλώσεις του Klopp μετά την πρόκριση επί της Norwich

Ο Jürgen Klopp έκανε δηλώσεις μετά το συναισθηματικά φορτισμένο σημερινό ματς κόντρα στη Norwich για το FA Cup, μιλώντας για τη σημασία του αγώνα, την εμφάνιση, τους νεαρούς και τους παίκτες που επέστρεψαν.

Αρχικά για τη νίκη-πρόκριση σχολίασε:

“ Κορυφαία, κορυφαία απόδοση από όλους. Πολύ καλό. Μου άρεσε το παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, παίζεις εναντίον ενός αντιπάλου [που] προφανώς πηγαίνει για αντεπιθέσεις, αυτό είναι απολύτως εντάξει, 4-5-1, οπότε πρέπει να το συνηθίσουμε σε όλους τους λογαριασμούς. Θα μπορούσαμε – και είπαμε στα παιδιά στο ημίχρονο ούτως ή άλλως – να περάσουμε με λίγη περισσότερη κατεύθυνση, πιο γρήγορα σε στιγμές, αλλά είναι δύσκολο. ”

“ Είδα μία ή δύο διαγώνιες που δοκιμάσαμε και οι οποίες ήταν καλές, αλλά μετά ο άνεμος δεν έφτασε και μετά δεν το κάναμε πια. Αυτό δεν είναι και πολύ λογικό. Σημειώσαμε ούτως ή άλλως δύο γκολ, δύο υπέροχα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, δεχθήκαμε ένα στημένο γκολ που εκτελέστηκε καλά – σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα σε αυτή την κατάσταση. ”

“ Και μετά το δεύτερο ημίχρονο είναι ξεκάθαρο, όταν είσαι τόσο κυρίαρχος όσο εμείς, είναι σαφές ότι αν συνεχίσεις να είσαι κυρίαρχος και βελτιωθείς σε ορισμένα τμήματα θα δημιουργήσεις περισσότερες ευκαιρίες. ”

Για τη συναισθηματική φόρτιση του αγώνα:

“ Είναι [συναισθηματικό] αλλά η δουλειά μου είναι να… Εντάξει, δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά πρέπει να συγκεντρωθώ και έλαβα όλα τα μηνύματα που έστειλαν οι άνθρωποι, δεν είμαι από ξύλο, οπότε τα παίρνω όλα αυτά. Είπα πριν από λίγο καιρό, «Μην τραγουδάτε το τραγούδι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού» – ο κόσμος προφανώς σταμάτησε να με ακούει, αυτό είναι καλό! Αλλά είναι εντάξει, κερδίσαμε το παιχνίδι, σκοράραμε μετά από αυτό, οπότε ο λόγος για να είμαστε δεισιδαίμονες τελείωσε σε αυτήν την περίπτωση και ήταν υπέροχο, και είναι το πρώτο παιχνίδι μετά από αυτό και δεν είμαι εδώ για να πω στον κόσμο τι να κάνει. Απλώς παίζουμε ξανά την Τετάρτη και αν μπορούσαμε να αγνοήσουμε για 95 ή 100 λεπτά ότι ο προπονητής φεύγει στο τέλος της σεζόν και να κάνουμε τα πάντα για να είναι όσο το δυνατόν πιο άβολα για την Chelsea, θα ήταν υπέροχο. Και ξέρω ότι ο κόσμος το ξέρει επίσης, οπότε δεν χρειάζεται να το πω. Ήταν όμως ένα υπέροχο απόγευμα σε όλα τα σημεία του. ” Είπε ο Klopp.

Για τα νεαρά ταλέντα της ομάδας:

“ Ναι, και δεν γνωρίζετε ακόμη μερικούς [αναδυόμενους παίκτες]. Λοιπόν, ίσως τους γνωρίζετε, αλλά δεν ήταν ακόμα μαζί μας στο γήπεδο και τέτοια πράγματα, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα. Σήμερα ο Clark δεν μπήκε στο παιχνίδι και νομίζω ότι τα πήγε ιδιαίτερα καλά στα τελευταία παιχνίδια. Ο Trey [Nyoni] και ο Dannsy [Jayden Danns] ειδικά από την U18, ο [Lewis] Koumas… υπάρχουν πολλοί πολύ καλοί παίκτες που έρχονται ακόμα, οπότε ναι, η Ακαδημία βρίσκεται σε καλή στιγμή, θα έλεγα, για την παραγωγή. Είναι υπέροχο. ”

“ Ο James (McConnell) πιθανότατα θα θεωρούσε τον εαυτό του ως Νο. 8, αλλά ένας μέσος μάλλον θα έπρεπε να το κάνει, αν δεν παίζεις όλη σου τη ζωή ως Νο. 6. Είναι όμως ένας έξυπνος ποδοσφαιριστής. Έχει την απαραίτητη επιθετικότητα, την ορατότητά και όλα αυτά τα πράγματα που μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση ως Νο. 6 και το έκανε πολύ καλά σήμερα, και πάνω από αυτό [είναι] καλός ποδοσφαιριστής, πώς όχι μόνο είδε με τη σέντρα για τον Curtis αλλά σε πολλές άλλες στιγμές. Είναι πραγματικά καλό. ”

“ Ο Conor [Bradley] το ίδιο, απλά πολύ καλός, [Jarell] Quansah, δεν είμαι σίγουρος πόσο καιρό έχουμε να μιλήσουμε για αυτόν ως [παίκτης] της Ακαδημίας. Είναι, ναι, [αυτό είναι] υπέροχος, αλλά είναι πλέον κανονικό μέλος της πρώτης ομάδας θα έλεγα [στην ανώτερη ομάδα]. Μπορεί ακόμα να βελτιωθεί φυσικά λόγω της ηλικίας, αλλά είναι σημαντικό μέρος της ομάδας, όπως όλοι. ”

Για τη σημερινή επιστροφή των τραυματιών:

“ Πολύ σημαντικό που μπορούσαμε να τους δώσουμε λεπτά. Έτσι, ο Trent και ο Dom δεν ήταν πολύ έξω, αλλά νομίζω ότι θα έλεγαν ότι για πολύ καιρό ούτως ή άλλως, αλλά ο Robbo ήταν πραγματικά έξω για πολύ καιρό. Κάθε λεπτό που μπορούν να έχουν τώρα είναι πολύ σημαντικό και σήμερα βοηθά επίσης να μοιραστούν ξανά την ένταση. Ο Darwin δεν απογειωθήκαμε επειδή έπαιξε άσχημα ή οτιδήποτε άλλο, φυσικά όχι, είναι απλώς ο αριθμός των παιχνιδιών που παίξαμε και θα παίξουμε, και μετά το ίδιο με τον Joey [Gomez].”

“ Όλα καλά, μπορούσαμε να μοιραστούμε τα λεπτά, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα και μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και αυτό είναι τώρα. Σε τέσσερις εβδομάδες παίζουμε το επόμενο παιχνίδι Κυπέλλου Αγγλίας και μέχρι τότε παίζουμε μόνο Premier League και έναν τελικό, οπότε ας το κάνουμε [και] βεβαιωθούμε ότι είμαστε έτοιμοι για αυτό. Το ότι τα αγόρια επέστρεψαν είναι υπέροχο, αλλά παίξαμε πολύ καλά χωρίς αυτούς, για να είμαι ειλικρινής, επομένως δεν έχει να κάνει με το ποιος παίζει, έχει να κάνει με το πώς παίζουμε και πρέπει να βεβαιωθούμε ότι είμαστε η ομάδα που η Chelsea δεν θέλει παίζει εναντίον και η Arsenal δεν θέλει να παίξει εναντίον. Λοιπόν, ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με τους παίκτες που έχουμε τώρα διαθέσιμους. ”

Ένα όμορφο Κόκκινο απόγευμα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com