Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Στη πόρτα της εξόδου από την Al Ahli o Roberto Firmino»

«Στη πόρτα της εξόδου από την Al Ahli o Roberto Firmino»

Έτοιμος να αποχωρήσει από τη Σαουδική Αραβία μετά από μόλις έξι μήνες είναι ο Roberto Firmino, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror.

O αγαπημένος Bobby των οπαδών της Liverpool έβαλε τέλος στην οκταετή καριέρα του με τα κόκκινα το προηγούμενο καλοκαίρι και έγινε ένα από τα πολλά βαριά χαρτιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που καταλήγει στη Μέση Ανατολή, μετά το μπάσιμο της Σαουδικής Αραβίας στον χάρτη του αθλήματος.

Η ζωή, όμως, στη χλιδή της Ριάντ, δεν αποδεικνύεται ρόδινη για τον Βραζιλιάνο, αφού έχει να σκοράρει 17 ολόκληρους αγώνες, έπειτα από το χατ τρικ στο ντεμπούτο του, ενώ έχει χάσει κα την θέση του στην ενδεκάδα.

Ο Firmino είχε την ευκαιρία να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη με προτάσεις από την Ισπανία, όμως τα χρήματα που του προσέφεραν οι Σαουδάραβες ήταν πολλά, με τον θρύλο των Reds να επιλέγει την άνετη ζωή για αυτόν και την οικογένειά του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του γαλλικού Football365, το οποίο και αναπαράγει από την αγγλική Mirror, ο Bobby «ψάχνεται» για να αποχωρήσει από το Βασίλειο, με την προοπτική της επιστροφής στην Ευρώπη αλλά και του επαναπατρισμού να παίζει δυνατά στο μυαλό του.

Τα πράγματα δεν έχουν πάει όπως θα ήθελε στην Al Ahli, με τους Σαουδάραβες να γράφουν ότι έχει δεχθεί κρούση και από την Al-Ettifaq του Steven Gerrard για να γίνει συμπαίκτης των Henderson και Wijnaldum.

Ο Stevie όταν ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον δεν έκρυψε την εκτίμησή του για τον παίκτη, λέγοντας πως «Προφανώς γνωρίζω πολύ καλά τον Bobby. Είμαι τεράστιος θαυμαστής, τον παρακολουθούσα για χρόνια. Αυτή τη στιγμή, είναι παίκτης της Al Ahli, οπότε είναι πολύ δύσκολο για μένα να σχολιάσω αυτή την κατάσταση. Αγαπώ όμως τον Bobby Firmino από την πρώτη μέρα που τον παρακολούθησα και είμαι μεγάλος θαυμαστής».

Δεν έχει πάει καλά ο Firmino στην Σαουδική Αραβία
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com