Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Union SG – Liverpool (preview)

Union SG – Liverpool (preview)

Έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League, με την Liverpool να φιλοξενείται στο Lotto Park (έδρα της Anderlecht) από την Union Saint-Gilloise το βράδυ της Πέμπτης στις 19:45 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds θέλουν να κλείσουν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο, κάνοντας ένα δεύτερο διπλό σε τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις, μη έχοντας πάντως βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά και την παρουσία στην φάση των 16 της διοργάνωσης με 4 νίκες σε 5 ματς.

Οι Βέλγοι έχουν σαφώς κίνητρο και ελπίδες για την δεύτερη θέση, σε περίπτωση που κερδίσει τους Reds, χάσει η Toulouse και καλύψει παράλληλα την διαφορά τερμάτων. Σε διαφορετική περίπτωση θα συνεχίσουν στο Conference League, εκτός αν ηττηθούν από τη Liverpool και κερδίσει η LASK την Toulouse.

Η ομάδα του Klopp προέρχεται από τη σπουδαία ανατροπή επί της Crystal Palace με 1-2, ενώ η Union SG πέρασε με 1-3 την Κυριακή από την έδρα της Charleoi.

Αλλαγές είναι δεδομένο πως θα δούμε από τον Γερμανό τεχνικό, όπως συνέβη και στα προηγούμενα ματς του ομίλου, αλλά όχι σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Ανάσες θα πάρουν ποδοσφαιριστές, όπως Alisson, van Dijk, Konate, Szoboszlai και Salah, ενώ για βασικοί προορίζονται οι Kelleher, Quansah, Joe Gomez, Endo, Elliott, Jones, Gakpo και πιθανώς ο Doak.

Εκτός παραμένουν οι Jota, Thiago, Robertson, Matip, Bajcetic, καθώς και ο Mac Allister για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Η Union SG έχει μόνο μια απουσία, εκείνη του Vanhoutte, λόγω τιμωρίας.

Στον αγώνα του Anfield, οι Reds είχαν επικρατήσει με 2-0.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Ισραηλινός, Grinfeeld.

Με διπλό στο Βέλγιο θέλει να κλείσει τον όμιλο, η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com