Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η αναφορά του Klopp σε Caicedo, Lavia και Endo!

Η αναφορά του Klopp σε Caicedo, Lavia και Endo!

Ο Jürgen Klopp έδωσε το παρών χθες στην πρόβα για το άνοιγμα του πάνω διαζώματος της Anfield Road End και στην ομιλία του προς τους 7.000 που βρέθηκαν στο γήπεδο δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί σε δύο ποδοσφαιριστές που δεν θέλησαν να υπογράψουν στη Liverpool το καλοκαίρι.

Φυσικά πρόκειται για τους Moises Caicedo και Romeo Lavia, οι οποίοι συνέχισαν την καριέρα τους στην Chelsea, με την μέχρι τώρα πορεία τους να μην είναι η ιδανικότερη και τους Reds να αποκτούν τον Wataru Endo αντί ενός από τους δύο και να βρίσκονται στην κορυφή της Premier League και στην φάση των 16 του UEFA Europa League.

Ο Γερμανός απευθυνόμενος προς τον κόσμο, ανέφερε:

“ Το καλοκαίρι που περάσαμε, συνέβησαν μερικά περίεργα πράγματα στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά εδώ, μεταξύ μας, μπορώ να πω «Θεέ μου, ήμασταν τυχεροί, ε; ”

“ Δεν το ξέραμε εκείνη τη στιγμή και δεν μας άρεσε εκείνη τη στιγμή, αλλά ναι, είμαι πολύ χαρούμενος που λειτούργησε, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πριν. ”

“ Προφανώς καταλάβαμε ότι άλλα κεντρικά αμυντικά χαφ δεν ήθελαν να έρθουν στη Liverpool, βλέπετε τι συμβαίνει και μετά βρήκαμε τον (Wataru) Endo. Είναι εξαιρετικός παίκτης. ”

“ Δόξα τω Θεώ, κοιτάξαμε τα πράγματα δύο φορές και κοιτάξαμε λίγο πιο βαθιά και ήταν ξεκάθαρο ότι θέλουμε αυτό το αγόρι. Ήθελε να έρθει σίγουρα και αυτό βοηθάει. ”

Ο Wataru Endo έχει μόλις ισοφαρίσει κόντρα στη Fulham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com