Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Σημαντική η νίκη και η πρόκριση»

Klopp: «Σημαντική η νίκη και η πρόκριση»

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του και την πρώτη θέση στον όμιλο έμεινε ο Jürgen Klopp, όπως δήλωσε μετά τη νίκη των Reds με 4-0 επί της LASK.

Ο προπονητής της ομάδας μίλησε για τη νίκη και την πρωτιά στον όμιλο:

“ Δύο κορυφαία αποτελέσματα για εμάς απόψε στον όμιλο. Ήταν ξεκάθαρο, με την ήττα στην Τουλούζη ότι τα κάναμε λίγο πιο δύσκολα, αλλά λόγω του αποτελέσματός μας και του αποτελέσματος [απόψε] είμαστε πλέον στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και αυτό δεν θα αλλάξει. Αυτό είναι καλό, πολύ σημαντικό στο φορτωμένο πρόγραμμα που έχουμε από εδώ και στο εξής. [Υπήρχαν] πολλά θετικά στο παιχνίδι, πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αυτό που δεν μου άρεσε πολύ, και είπα στα αγόρια στο ημίχρονο, [ήταν] αυτό το παιχνίδι θα έπρεπε να είχε κριθεί ήδη στο ημίχρονο. Τρίτο, τέταρτο, πέμπτο γκολ… δεν μπορείς να παίξετε καλύτερα, δεν μπορείς να το ρυθμίσεις καλύτερα, [αλλά] μπορείτε να εκτελέσεις καλύτερα προφανώς, αλλά εμείς δεν το κάναμε. “

„ Λοιπόν, τι ήταν; Πενήντα και κάτι [λεπτά] όταν σκοράραμε το τρίτο; Τότε είναι επίσης πολύ χρήσιμο. Κάναμε αλλαγές και χάσαμε λίγο τον ρυθμό. Τότε βλέπετε αμέσως, αν δεν παίξεις, δεν θα παραμείνεις επικεφαλής του παιχνιδιού. Αν χάσεις μπάλες σε λάθος στιγμή, η LASK ήταν εκεί, είχε ευκαιρίες, ο Caoimhin δούλεψε για το μηδέν στην άμυνα, το οποίο ήθελε απεγνωσμένα, και αυτό είναι καλό. Σκόραραμε ένα τέταρτο γκολ στο τελευταίο λεπτό, οπότε το αποτέλεσμα είναι κορυφαίο, η απόδοση είναι πολύ καλή [και] κανείς δεν τραυματίστηκε. Όλα καλά. ” Είπε ο Klopp.

Κατά πόσο είναι προτεραιότητα το Europa League για τη Liverpool:

“ Τι εννοείτε πόση προτεραιότητα; Σε σύγκριση με άλλες διοργανώσεις; Δυστυχώς, η καριέρα μου δεν είναι έτσι όπου μπορώ να επιλέξω, για να είμαι ειλικρινής. Πρέπει να πάρω αυτό που παίρνω. Όταν παίζουμε στη διοργάνωση είναι η πιο σημαντική στον πλανήτη. Τώρα όμως παίζουμε Premier League την Κυριακή και έτσι αυτή είναι σίγουρα η πιο σημαντική διοργάνωση. Θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Europa League. ”

Για την εμφάνιση του Quansah:

“ Κοιτάξτε, για εμάς αυτό είναι απολύτως τέλειο. Ο Jarell έκανε ένα σούπερ παιχνίδι. Αλλά, παρεμπιπτόντως, η τελευταία γραμμή απόψε, ξεκινώντας από τα δεξιά… Joey, top, top, top. Ibou, επίσης. Το ότι τον βγάλαμε ήταν μια ιατρική απόφαση. Χωρίς κινδύνους και τέτοια πράγματα, θέλαμε να του δώσουμε λεπτά αλλά όχι πολλά και ο Jarrell έκανε ένα σούπερ παιχνίδι, αυτό είναι αλήθεια. Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο νέο για τον σύλλογο για να είμαι ειλικρινής. Νομίζω ότι πριν από αυτή τη σεζόν πολλοί άνθρωποι μας είπαν ότι πρέπει να αγοράσουμε έναν στόπερ. ”

“ Ξέραμε ότι είχαμε τον Jarell. Ξέραμε ότι θα εμφανιστεί έτσι; Όχι, όχι ακριβώς, αλλά ήμασταν αρκετά αισιόδοξοι, οπότε το μέλλον είναι λαμπρό. Είναι ωραίο. Το δικό μας αγόρι, ήρεμο στην μπάλα, καλό στις μονομαχίες, γρήγορο, δυναμικό στις σωστές στιγμές και εκτός από τον Caoimhin, που είχε μία ή δύο αποκρούσεις, [αυτός] είχε πιθανώς τις πιο θεαματικές αμυντικές καταστάσεις όταν μας έσωσε  σε κάποιες στιγμές. Λοιπόν, αυτό είναι πολύ καλό. [Είναι] κορυφαία νέα για εμάς. ”

Για την επιστροφή του Conor Bradley:

“ Είμαι τόσο χαρούμενος. Λοιπόν, είμαι τόσο χαρούμενος για τα αγόρια. Έχουμε μερικά σούπερ ταλέντα εδώ πρέπει να πω. Το είδατε ξανά απόψε. Πραγματικά έξυπνος, γενναίος, καλός ποδοσφαιριστής. Μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, θα ήταν τέλεια αυτή την εβδομάδα αν μπορούσε να είχε μερικά λεπτά στην U21 για παράδειγμα. Αλλά τελικά το έκανε αυτό σήμερα, Πέμπτη. ”

“ Ο Luke Chambers επέστρεψε μετά από μεγάλο τραυματισμό και χρειαζόταν χρόνο για να πάρει ρυθμό. Τώρα γίνεται όλο και καλύτερος και καλύτερος, κορυφαίο ταλέντο επίσης. ”

“ Ο Kaide Gordon επέστρεψε μετά από έναν μακρύ, μακρύ τραυματισμό. απίστευτα μακρύ [και] φαίνεται σούπερ στην προπόνηση. Έτσι, αν μπορούμε να κάνουμε τέτοια πράγματα, θα κάνουμε τέτοια πράγματα γιατί αυτή είναι η δουλειά μας, δίνοντας στα αγόρια όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις [και] ευκαιρίες να κάνουν το επόμενο βήμα. Είναι σκέτη χαρά να τον βλέπουμε πίσω στις προπονήσεις, ο Bradley είχε μια κορυφαία προετοιμασία μαζί μας και ξαφνικά έμεινε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε είναι καλό να τον έχουμε πίσω.”

Οι Reds έκαναν το 3 στα 3 εντός έδρας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com