Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έκανε την δουλειά και πήρε την πρωτιά

Έκανε την δουλειά και πήρε την πρωτιά

Το καθήκον της έκανε ξανά η Liverpool στο Anfield, καθώς επικράτησε εύκολα με 4-0 της LASK και συνεχίζει με το απόλυτο στο γήπεδο της, ενώ προκρίθηκε και ως πρώτη από τον όμιλο της στα knockout του UEFA Europa League.

Οι Reds είχαν τον έλεγχο καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και με σκόρερ τους Diaz, Gakpo και Salah επικράτησαν εύκολα με 3-0 των Αυστριακών, φτάνοντας τους 12 βαθμούς στον όμιλο, μετά από 5 αγωνιστικές.

Α’ Ημίχρονο: Με δυνατή ενδεκάδα ξεκίνησαν οι Reds εναντίον της LASK, με τα ονόματα των Diaz, Salah και Gakpo να ξεχωρίζουν ανάμεσα σε εκείνα του αρχικού σχήματος.

Με διάθεση να απειλήσει τους Reds ξεκίνησε το ματς η LASK, όμως αυτή τη που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στην ουσία με την πρώτη της ευκαιρία στο παιχνίδι, ήταν η ομάδα του Klopp.

Ο Joe Gomez σέντραρε από τα δεξιά και ο Luis Diaz βγήκε προς τη μπάλα, πήρε τη κεφαλιά και έγραψε το 1-0 στο 12’.

Μόλις ένα τρίλεπτο αργότερα, η Liverpool σκόραρε ξανά για το 2-0, ο Diaz μοίρασε εντός περιοχής στον Salah, εκείνος γύρισε προς τον Gakpo και ο Ολλανδός ήταν στο σωστό σημείο, για να σπρώξει τη μπάλα προς τα δίχτυα και να διαμορφώσει το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν από το 2-0 και προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ στο 19ο λεπτό, όμως ο Τσιμίκας ήταν εκείνος που απομάκρυνε τη μπάλα.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες, την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και την LASK να προσπαθεί να βρει το γκολ.

Στο 32’ ωστόσο ήταν και πάλι η Liverpool εκείνη που άγγιξε το γκολ, όταν ο Κώστας Τσιμίκας σημάδεψε το δοκάρι με σουτ από το ύψος της περιοχής, ενώ στο 35’ ήταν η σειρά του Elliott να απειλήσει με προσπάθεια που έφυγε άουτ, όπως και εκείνη του Joe Gomez στο 42’.

Καλή ευκαιρία είχε και ο Mo Salah στο αμέσως επόμενο λεπτό, με το πλασέ του ωστόσο να μην έχει δύναμη και να καταλήγει στην αγκαλιά του Lawal.

Β’ Ημίχρονο: Καλό ξεκίνημα πραγματοποίησαν και στην επανάληψη οι Reds, κερδίζοντας πέναλτι στο 50ο λεπτό για ανατροπή του Gakpo εντός περιοχής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Mo Salah και έγραψε το 3-0, βρίσκοντας το πλαϊνό δίχτυ.

Στο 55’ ο Gakpo έφτασε κοντά στο δεύτερο του γκολ, όταν και το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο Ljubucic για την LASK έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Kelleher και στο 57’ είχαμε τις πρώτες αλλαγές από τον Klopp, με τους Nunez, Jones και Trent να αντικαθιστούν τους Salah, Konate και Diaz.

Ο Κώστας Τσιμίκας είχε και στο 68ο λεπτό με καλό αριστερό σουτ την ευκαιρία να σκοράρει και εκείνος, όμως αυτή τη φορά ο Lawal είχε απάντηση.

Οι Κόκκινες αλλαγές έκλεισαν στο 80ο λεπτό, με τους Bradley και Chambers να περνούν αντί των Τσιμίκα και Gravenberch, με τον πρώτο να κάνει την πρώτη του φετινή εμφάνιση.

Μετά τις αλλαγές, ο Trent Alexander-Arnold συνέχισε στη μεσαία γραμμή, με τον Bradley στο δεξί άκρο της άμυνας.

Η LASK εξακολουθούσε να ψάχνει το γκολ και στο 84’ έφτασε κοντά σε αυτό, αλλά ο Kelleher στάθηκε εμπόδιο με μια καλή επέμβαση, έπειτα από εκτέλεση στημένης φάσης, με τη Liverpool να κρατά το μηδέν και να προσθέτει ένα τέταρτο γκολ στη συνέχεια.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Trent έτρεξε το γήπεδο ως χαφ, βρίσκοντας στη συνέχεια με εξαιρετική μπαλιά τον Gakpo, με τον Ολλανδό να αποφεύγει αρχικά τον αντίπαλο του και να τελειώνει ιδανικά τη φάση για το 4-0.

Liverpool: Kelleher; Gomez, Konate (Alexander-Arnold 55′), Quansah, Τσιμίκας (Chambers 82′); Endo, Elliott, Gravenberch (Bradley 82′); Salah (Jones 55′), Diaz (Nunez 55′), Gakpo

LASK: Lawal; Ziereis, Andrade, Talovierov (Havel 60′); Stojkovic (Flecker 61′), Horvath, Ljubic, Bello (Renner 61′); Zulj; Usor, Ljubicic (Mustapha 61′, Kone 74′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στη Fulham.

Ο Cody Gakpo διαμορφώνει το 2-0 για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com