Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jones: «Αισθάνομαι έμπειρος και προσπαθώ να ακούγομαι κι εγώ!»

Jones: «Αισθάνομαι έμπειρος και προσπαθώ να ακούγομαι κι εγώ!»

Ο Curtis Jones περιέγραψε τις κύριες αλλαγές που έχει κάνει στο παιχνίδι του, καθώς και τον ρόλο του ως βασικό μέλος της ομάδας, παρ’ όλο που είναι ακόμη μόλις 22 ετών.

Ο Jones έχει συγκεντρώσει 106 εμφανίσεις για την ομάδα που υποστηρίζει από παιδί, από τότε που έκανε το ντεμπούτο του τον Ιανουάριο του 2019 και έγινε καθιερωμένο μέλος της μεσαίας γραμμής του Jürgen Klopp στο τέλος της περασμένης σεζόν.

Παρά τον αυξημένο ανταγωνισμό με τη μορφή τεσσάρων καλοκαιρινών αφίξεων, ο Scouser διατήρησε τη θέση του στις αρχές του 2023/24, προτού αποβληθεί μετά από μια αμφιλεγόμενη κόκκινη κάρτα στην Tottenham Hotspur.

Στο επεισόδιο του podcast We Are Liverpool, ο μέσος συζήτησε πώς η «εμπιστοσύνη» του προπονητή, του επέτρεψε να κάνει ένα σημαντικό βήμα στην εξέλιξή του το 2023.

«Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε ένα σημείο τώρα που ο Κlopp σκέφτεται, «Εντάξει, μπορούμε να τον βάλουμε στο παιχνίδι επειδή ξέρουμε ότι μπορεί να σημειώσει ένα γκολ ή μπορεί να δημιουργήσει κάτι»», εξήγησε ο Jones. «Έτσι, νιώθω ότι έχω κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Αλλά έχω πολύ δρόμο ακόμα. Έχω συμπληρώσει 100 αγώνες, αλλά νιώθω ότι είναι μόνο η αρχή και θέλω να συνεχίσω και να κρατήσω τη φόρμα μου και να συνεχίσω».

Ένας τραυματισμός είχε καθυστερήσει την επιστροφή του Jones από την τιμωρία τριών αγωνιστικών που πήρε στο γήπεδο της Tottenham Hotspur στα τέλη Σεπτεμβρίου. Η μετάβαση του Jones σε ρόλο βασικού στην ομάδα προήλθε από την εμπειρία που έχει αποκτήσει από τότε που μπήκε στην ομάδα στα 17 του και πιστώνει ότι μια μεγάλη αλλαγή που έκανε ο προπονητής στο παιχνίδι του το διευκόλυνε.

Και συνέχισε: «Αισθάνομαι έμπειρος και προσπαθώ να ακούγομαι κι εγώ! Υπήρξε μια τεράστια αλλαγή στην ομάδα και είμαι ένας από αυτούς που είναι εδώ –είναι τρελό να λέμε ότι είμαι μόλις 22– αλλά είμαι εδώ από 17 ετών. Υπάρχουν παιδιά που έρχονται τώρα και είναι η πρώτη τους φορά γύρω από την ομάδα, οπότε είμαι σαν ένας έμπειρος που ασχολείται με το όλο θέμα για πολύ καιρό. Λοιπόν, ναι, παρ’ όλο που είμαι νέος, νιώθω ότι είμαι ένας από τους έμπειρους και ξέρω πώς μας αρέσει ο προπονητής και αρέσουμε σε αυτόν. Ο Boss μίλησε για αυτό πολύ, για την αλλαγή του παιχνιδιού μου. Ήμουν ένα παιδί που μπήκα στο παιχνίδι και η άμυνα δεν ήταν ποτέ κάτι για μένα! «Όχι, δεν χρειάζομαι αυτό το μέρος του παιχνιδιού» σκεφτόμουν, αλλά αυτό δεν ισχύει πια.»

Jones: «Αισθάνομαι έμπειρος και προσπαθώ να ακούγομαι κι εγώ!»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com