Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έσωσε τον βαθμό ο εφτάψυχος Diaz

Έσωσε τον βαθμό ο εφτάψυχος Diaz

Την αστοχία της και κυρίως την κακή της νοοτροπία πλήρωσε στο Luton η Liverpool, σώζοντας όμως τον βαθμό της ισοπαλίας με τον ηρωικό Luis Diaz.

Με το γνωστό 4-3-3 και τον Gomez αριστερό μπακ ξεκίνησε το παιχνίδι η Liverpool, η οποία με το πρώτο σφύριγμα άσκησε αρκετή πίεση στη Luton. Ο Núñez είχε τις πρώτες τέσσερις τελικές, με την μία να είναι δοκάρι μετά από εντυπωσιακή μπαλιά του Arnold και δύσκολο κοντρόλ και τελείωμα. Στο 23′ και ο Salah δεν βρήκε στόχο, όταν μετά από φάουλ των Reds βρήκε τη μπάλα στο πέναλτι αλλά την έστειλε ψηλά. Ο Núñez έστειλε μια κεφαλιά άουτ στο 24′ ενώ δέκα λεπτά μετά ο Gravenberch βρήκε υπέροχα τον Jota, το πλασέ του οποίου έβγαλε δύσκολα ο Kaminski. Μια κεφαλιά του Πορτογάλου πριν τα 45′ έφυγε άουτ, με το σκορ στο ημίχρονο να παραμένει στο 0-0.

Η πρώτη πραγματική ευκαιρία του δεύτερου ημιχρόνου άργησε πολύ να έρθει, αφού 20 λεπτά μετά την ανάπαυλα ο Ogbene πήρε τις κόντρες, μπήκε στη περιοχή, έσπασε στον Morris, το σουτ του οποίου έβγαλε εντυπωσιακά ο Alisson. Στο 69′ και έπειτα από τριπλή αλλαγή – οι Elliott, Gakpo και Τσιμίκας αντικατέστησαν τους Szoboszlai, Jota και Gakpo – o Elliott βρήκε μόνο τον Gakpo, αλλά ο Ολλανδός δεν βρήκε εστία με το τακουνάκι. Ένα λεπτό μετά ο Salah βρήκε με κεφαλιά πάσα μόνο τον Núñez μέσα στη περιοχή, όμως το πλασέ του Ουρουγανού σε κενή εστία έφυγε πολλά μέτρα πάνω από το δοκάρι. Αμέσως μετά ο Salah έβγαλε στον Núñez και πάλι στη κόντρα, ο Darwin έπιασε έναν κεραυνό με την μία, αλλά ο Kaminski είπε και πάλι όχι. Στο 79′ ήρθε η ώρα του Gravenberch να πάρει το «όχι» από τον Kaminski. Στο 82′, μετά από κόρνερ της Liverpool και έντονες διαμαρτυρίες των Reds για χέρι και πέναλτι του Barkley, η Luton άνοιξε το σκορ στη κόντρα με τον Chong. O Diaz μπήκε στη θέση του Gravenberch, με την Liverpool να απειλεί και πάλι με τον Konate στο 86′. Στο 90+4′, όμως, και από σέντρα του Elliott, o Diaz πετάχτηκε στη περιοχή και ισοφάρισε σε 1-1, αφιερώνοντας το γκολ του στοκ πατέρα του, ζητώντας την ελευθερία του.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η Liverpool υποχρεώθηκε σε μια πολύ κακή ισοπαλία στα προάστια του Λονδίνου.

Liverpool: Alisson, Konate, van Dijk, Gomez, Alexander-Arnold, Mac Allister, Szoboszlai, Gravenberch, Salah, Jota, Núñez

Luton Town: Kaminski, Mengi, Lockyer, Osho, Kaboré, Doughty, Barkley, Nakamba, Townsend, Ogbene, Morris

Κακή εμφάνιση και ισοπαλία στο Luton
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com