Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήταν ένα κορυφαίο παιχνίδι κυπέλλου»

Klopp: «Ήταν ένα κορυφαίο παιχνίδι κυπέλλου»

Χαρούμενος και ικανοποιημένος με την πρόκριση της ομάδας του στα προημιτελικά του Carabao Cup, δήλωσε ο Jürgen Klopp μετά τη λήξη του αγώνα στο Vitality κόντρα στη Bournemouth.

Ο προπονητής της ομάδας ρωτήθηκε για την απόδοση υπό καταρρακτώδη βροχή:

“ Ήταν ένα κορυφαίο, κορυφαίο, κορυφαίο παιχνίδι κυπέλλου. Το παν είναι να κερδίζεις, είναι να περάσεις. Υπήρχαν καλά πράγματα σήμερα, δεν χρειάζεται να μιλήσω για τις συνθήκες [γιατί] το είδατε μόνοι σας. Ήταν πραγματικά δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ, δεν το κάναμε. Στο δεύτερο ημίχρονο προφανώς καταλάβαμε ότι θα ήταν καλή ιδέα να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ [στο πρώτο ημίχρονο] γιατί ο αέρας άλλαξε ξανά το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. ”

“ Πετύχαμε το δεύτερο γκολ μας, ένα υπέροχο γκολ και μετά παλέψαμε πολύ σκληρά, είχαμε καλές στιγμές, αλλά όλα είναι θέμα συμπεριφοράς σε αυτές τις στιγμές. Και οι δύο ομάδες το ήθελαν, όλοι μπορούν να το περιμένουν από τους γηπεδούχους, αλλά είδα και την ομάδα μου – πόσο σκληρά το θέλαμε και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Ήταν ένα κορυφαίο παιχνίδι κυπέλλου σε περίεργες, περίεργες συνθήκες. ”

Για την εμφάνιση του Jarell Quansah:

“ Αυτό ήταν το άλλο πράγμα που ήταν προφανές: ότι ήταν πραγματικά καλός. Υπό αυτές τις συνθήκες, ουάου. Τόσες δύσκολες μπάλες για να τις κρίνει, να εκτιμήσει, πού κατεβαίνει η μπάλα; Τα πήγε πολύ καλά. Στην δική μας κατοχή, ο Caoimhin [Kelleher] σκέφτηκε να του δώσει πολύ την μπάλα και ας δούμε τι μπορεί να κάνει. Εκεί τα πήγε πολύ καλά. Ναι, κορυφαίο παιχνίδι, απολύτως. ”

Πόσο ικανοποιημένος έμεινε από την εμφάνιση και την πρόκριση:

“ Είναι σούπερ, είναι απλά σούπερ. Το ξέραμε λοιπόν, πρέπει να μιλήσουμε για τον καιρό Αλλά ήταν ξεκάθαρο [θα υπάρξει] καταιγίδα, θα έρθει άνεμος. Οπότε το ξέρεις, αλλά είναι πραγματικά διαφορετικό να παίζεις ποδόσφαιρο σε αυτό. Και πάλι, τα αγόρια το έκαναν. ”

“ Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Bournemouth πήγε πολύ καλά – είχε τις στιγμές της. Στη ζωή, στο ποδόσφαιρο, κατά καιρούς χρειάζεσαι τύχη και απόψε, σίγουρα, σε μία ή δύο στιγμές η Bournemouth θα μπορούσε να είχε τελειώσει τις φάσεις λίγο καλύτερα, ήταν ένα εκατοστό μακριά, όχι περισσότερο. Τότε ο Darwin δείχνει κλάση του και τελείωσε λίγο πολύ το ματς. Είναι απίστευτο γκολ. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Είχαμε πολύ μεγαλύτερες ευκαιρίες σε όλο το παιχνίδι – πέντε, έξι, επτά – αλλά αυτό ήταν το γκολ που χρειαζόμασταν. Τα καταφερε. Όλοι δούλευαν πολύ σκληρά και αυτό θέλουμε. ”

“ Και τώρα πάμε οδικώς σπίτι, μεγάλο ταξίδι, αλλά θα έπρεπε να το κάνουμε ούτως ή άλλως. Αλλά με την πρόκριση στον επόμενο γύρο, νιώθω πολύ καλύτερα. ”

Αν ο Nunez χρησιμοποίησε τον άνεμο στο γκολ του: 

“ Αν μπορείς να το κάνεις αυτό, είναι πολύ καλό. Θα έπρεπε να τον ρωτήσετε, δεν το έκανα. Απλώς χάρηκα το γκολ. ”

Ο Darwin Nunez έδωσε την πρόκριση στους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com