Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Beard συμμερίζεται την ανησυχία του Klopp για την υγεία των παικτών

Ο Beard συμμερίζεται την ανησυχία του Klopp για την υγεία των παικτών

Στο παρελθόν ο Jurgen Klopp έχει αναφερθεί επανειλημμένα στο μεγάλο αριθμό αγώνων που δίνουν πλέον οι ομάδες και τις συνέπειες του γεγονότος αυτού στην σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

«Το έχουμε πει αρκετά συχνά τώρα, κανείς δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για τους παίκτες σε αυτές τις στιγμές, αλλά έτσι είναι. Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι σωστό, κανείς δεν μιλάει αρκετά συχνά για αυτό, ούτε ζητά να αλλάξει. Κάτι πρέπει να αλλάξει».

Το θέμα αυτό άρχισε να απασχολεί και τον προπονητή της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας της Liverpool. Η γυναικεία ομάδα της Liverpool έδωσε συνέχεια στο εξαιρετικό ξεκίνημά της στη σεζόν επικρατώντας της Aston Villa με 2-0 την περασμένη Κυριακή, σε ένα αγώνα για την Women’s Super League (WSL). Στο 90λεπτο της συγκεκριμένης αναμέτρησης προστέθηκαν και δέκα λεπτά καθυστερήσεων, με αποτέλεσμα ο προπονητής της ομάδας Matt Beard να εκφράσει την δυσαρέσκεια του, μετά το τελικό σφύριγμα.

Συγκεκριμένα, ο Άγγλος προπονητής, δήλωσε: «Μόλις παίξαμε άλλα 105 λεπτά σήμερα, είναι τρελό! Πρέπει να αρχίσουμε να δίνουμε σημασία στην υγεία των παικτριών. Πρέπει να το δουν οι αρμόδιοι, γιατί οι παίκτριες θα τραυματιστούν, είναι τόσο απλό».

Το γυναικείο ποδόσφαιρο έχει ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα τα τελευταία χρόνια. Με το Euro του 2022, το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2023 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024, ορισμένες παίκτριες μετά βίας έκαναν διακοπές, με τον Beard να χαρακτηρίζει το γεγονός αυτό «ανησυχητικό».

Όπως και για την Premier League των ανδρών, οι διαιτητές αυτή τη σεζόν, έχουν λάβει οδηγίες να προσθέτουν περισσότερο χρόνο καθυστερήσεων.
Στο τέλος του αγώνα της Chelsea εναντίον της Manchester City, την Κυριακή, επίσης για την WSL, προστέθηκαν 13 λεπτά για καθυστερήσεις.

«Είναι ανησυχητικό! Κοιτάξτε τον αγώνα της Chelsea εναντίον της Manchester City. Ένα κανονικό 90λεπτο με ένα ημίχρονο παράτασης. Είναι τρελό!», συνέχισε ο Beard.

Προς το παρόν, η επιθυμία του Klopp για αλλαγή δεν έχει πραγματοποιηθεί. Ούτε και ο Beard θα πρέπει να ελπίζει σε κάποια αλλαγή, δυστυχώς.
Ο επόμενος αγώνας της Liverpool FC Women θα είναι στο Anfield, εναντίον της Everton, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Ο Beard συμμερίζεται την ανησυχία του Klopp για την υγεία των παικτών
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com