Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Diogo Jota: «Θα ήθελα για συμπαίκτη τον Bernardo Silva»

Diogo Jota: «Θα ήθελα για συμπαίκτη τον Bernardo Silva»

Ο Diogo Jota σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο κανάλι That’s Football, ερωτώμενος ως προς το ποιον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή θα ήθελε συμπαίκτη του στην Liverpool έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή, αφήνοντας έξω τους Cristiano Ronaldo και Bruno Fernandes.

Συγκεκριμένα ο Jota απάντησε: «Τον Bernardo Silva. Για μένα, σίγουρα, είναι ένας από τους πιο έξυπνους ποδοσφαιριστές, που έχω γνωρίσει. Ο τρόπος που μπορεί να κρύψει την μπάλα από τους αντιπάλους είναι ιδιαίτερος. Νομίζω ότι αυτόν θα έπαιρνα».

Ο Bernardo Silva, στο πρόσφατο παρελθόν, αποτέλεσε κόκκινο πανί για τους οπαδούς των Reds, καθώς το 2020, κατά τη διάρκεια της τιμητικής παράταξης της ομάδας του, προς την πρωταθλήτρια Liverpool, αρνήθηκε να χειροκροτήσει και μάλιστα αποχώρησε βιαστικά από τη σειρά, μόλις πέρασε ο τελευταίος παίκτης των Reds.

Αρκετοί οπαδοί της Liverpool επιτέθηκαν φραστικά στον Silva, κυρίως μέσω του Twitter, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να περνάει στην αντεπίθεση αναρτώντας το εξής σχόλιο: «Και σε όλους τους οπαδούς της Liverpool, οι οποίοι δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν από το να γράφουν σχόλια σε λογαριασμό παίκτη της Manchester City, εκφράζω τη λύπη μου, αλλά για λάθος λόγους…είστε αξιολύπητοι… Πηγαίνετε να γιορτάσετε τους τίτλους σας ή προσπαθήστε να βρείτε έναν σύντροφο, πιείτε μια μπύρα με έναν φίλο, διαβάστε ένα βιβλίο… έχετε τόσες πολλές επιλογές!»

Με το όνομα του Silva να εμπλέκεται τακτικά σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε, εάν η στάση των οπαδών της Liverpool στο πρόσωπό του, θα διαφοροποιείτο σε περίπτωση που ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστή ήταν διαθέσιμος στο μεταγραφικό παζάρι.

Diogo Zota:«Θα ήθελα για συμπαίκτη τον Bernardo Silva»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com