Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Να φτάσουμε στον τελικό του Europa League»

Klopp: «Να φτάσουμε στον τελικό του Europa League»

Η Liverpool μπαίνει στη μάχη του Uefa Europa League το βράδυ της Πέμπτη, με μοναδικό στόχο τον τελικό της διοργάνωσης, όπως ανέφερε και ο Jürgen Klopp στο TNT Sports.

Οι Reds θα δώσουν ευκαιρίες και σε νεαρούς παίκτες στη διοργάνωση, όπως άφησε να εννοηθεί ο Γερμανός προπονητής.

Αρχικά δήλωσε αναφορικά με τις φιλοδοξίες της ομάδας στη διοργάνωση:

“ Πρώτα από όλα, νομίζω ότι όλοι πρέπει να βεβαιωθούμε ότι όλοι σεβόμαστε τον ανταγωνισμό με τον σωστό τρόπο, ότι σεβόμαστε τους αντιπάλους με τον σωστό τρόπο. ”

“ Όπου κι αν πάμε θα είναι ένα τεράστιο παιχνίδι για τις ομάδες, όλοι όσοι έρχονται στο Anfield θα είναι ένα τεράστιο παιχνίδι. Στο [UEFA] Champions League [ήταν] το ίδιο, αλλά θα είναι και εδώ, και έχουμε να είμαστε 100 τοις εκατό έτοιμοι για αυτό.

“ Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Θα ήθελα πολύ να πάω στον τελικό, προφανώς, αλλά δεν έχω ιδέα αν μπορούμε να το φτάσουμε γιατί θα υπάρχουν πολλές φανταστικές ποδοσφαιρικές ομάδες ανάμεσα σε εμάς και αυτόν τον στόχο, πρέπει να φροντίσουμε να αποδώσουμε. ”

Αν θα δοθούν ευκαιρίες στους νέους:

“ Εάν θα συμμετέχουν νεαρά παιδιά, αυτό εξαρτάται από το επίπεδο που μπορούν να δείξουν τα παιδιά εκείνη τη στιγμή. ”

“ Έχουμε πραγματικό ταλέντο εκεί, αλλά δεν θα είναι πειραματική η ενδεκάδα μας. Νομίζω ότι αν δεν μας χτυπήσει μια κρίση τραυματισμών, τότε θα πρέπει να έχουμε αρκετούς παίκτες για να παίξουμε την Πέμπτη και την Κυριακή μια κορυφαία ομάδα, και αυτή είναι λίγο πολύ η ιδέα. ” Είπε ο Klopp.

“ Τότε θα δούμε πώς θα χτίσουμε μια ομάδα. Δεν το σκέφτηκα ακόμα για να είμαι ειλικρινής, επειδή αυτού του είδους τα μακροπρόθεσμα σχέδια στο ποδόσφαιρο δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα. Λοιπόν θα δούμε, αλλά έχουμε καλά παιδιά. Αυτό είναι το όφελος του [πρόσφατου] διεθνούς διαλείμματος, όταν έχεις όλα αυτά τα παιδιά στην προπόνηση. Είχαμε 16χρονα αγόρια εδώ, και είναι απίστευτα καλά, απίστευτα ταλαντούχα. ”

“ Ανυπομονώ για αυτούς, αλλά τώρα τη στιγμή που θα τους αφήσουμε εκεί που είναι, θα αναπτυχθούν. Αλλά υπάρχουν μερικοί καλοί παίκτες εκεί έξω στην ακαδημία και για όλους τους οπαδούς της Liverpool εκεί έξω, είμαι σίγουρος ότι το μέλλον είναι λαμπρό. ”

Ο Ben Doak θα πάρει ευκαιρίες στην Ευρώπη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com