Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με Konate αλλά και έξι απουσίες η προπόνηση

Με Konate αλλά και έξι απουσίες η προπόνηση

Η Liverpool συνέχισε σήμερα την προετοιμασία της ενόψει του Σαββατιάτικου εκτός έδρας αγώνα με τη Wolves στο Molineux, με τον Ibou Konate να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης, αλλά έξι παίκτες να μην συμμετέχουν σε αυτό.

Αρχικά, οι Thiago και Trent Alexander-Arnold έμειναν εκτός προπόνησης, αφού δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να δώσουν το παρών στην αναμέτρηση του Σαββάτου. Ο Trent έχει κάποιες πιθανότητες να προλάβει, αν καταφέρει να προπονηθεί αύριο, ενώ ο 32χρονος μέσος δεν θα επιστρέψει στη δράση ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι δύο παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα σήμερα, όπως και ο Stefan Bajcetic, ο οποίος όμως αγωνίστηκε την περασμένη Παρασκευή με την U21 της Ισπανίας και θα είναι κανονικά στην αποστολή μεθαύριο.

Εκτός έμειναν όμως και οι Alexis Mac Allister, Luis Diaz και Darwin Nunez, οι οποίοι επέστρεψαν πριν μερικές ώρες στο Νησί και δεν θα μπορούσαν να προπονηθούν σήμερα. Αναμένεται όμως να επιστρέψουν στις προπονήσεις το μεσημέρι της Παρασκευής.

Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τον Alisson Becker, ο οποίος ήταν με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, αλλά δεν αγωνίστηκε στους προκριματικούς αγώνες με Βολιβία και Περού.

Οι παίκτες που προπονήθηκαν την Πέμπτη:

Αμυντικοί: van Dijk*, Konate, Matip, Gomez, Robertson, Τσιμίκας, Quansah, Scanlon

Μέσοι: Szoboszlai, Jones, Gravenberch, Endo, Elliott, Clark, McConnell

Επιθετικοί: Salah, Gakpo, Jota, Doak

*Τιμωρημένος για το ματς του Σαββάτου.

Ξεχωριστή προπόνηση έκαναν οι διαθέσιμοι τερματοφύλακες.

Ο Trent Alexander-Arnold εξαιρετικά αμφίβολος για το Σάββατο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com