Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν σκέφτεται να αναλάβει την Εθνική Γερμανίας μαζί με Liverpool ο Klopp

Δεν σκέφτεται να αναλάβει την Εθνική Γερμανίας μαζί με Liverpool ο Klopp

Μια πρόταση για τον Jurgen Klopp να συνδυάσει καθήκοντα στη Liverpool με την εθνική ομάδα της Γερμανίας, έχει χαρακτηριστεί ως «εκτός συζήτησης».

Με τον Flick να απαλλάσσεται από τα καθήκοντά του ως προπονητής της Γερμανίας την Κυριακή, μετά την ήττα με 4-1 από την Ιαπωνία, ο Κlopp αναδείχθηκε ως ο ιδανικός αντικαταστάτης. Μόλις τον Ιούνιο, ο ατζέντης του Klopp Marc Kosicke, επέμεινε ότι η δουλειά στη Γερμανία «δεν ήταν καθόλου θέμα για εμάς», αλλά αυτό δεν σταμάτησε τις εικασίες.

Είχε προταθεί ότι ο Κlopp θα μπορούσε να συνεχίσει τον ρόλο του ως προπονητής της Liverpool μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν, εάν συμφωνούσε τους όρους με τη Γερμανία. Όμως, ο Florian Plettenberg του Sky Germany περιέγραψε την επιλογή της διπλής διαχείρισης ως «σίγουρα εκτός συζήτησης» για τον Klopp.

Ο Plettenberg, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με πηγές κοντά στον ίδιο τον Klopp, πρόσθεσε ότι «φαίνεται επίσης μη ρεαλιστικό» να παραιτηθεί από τη δουλειά του στο Merseyside. Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, δεδομένης της συνεχιζόμενης δουλειάς του στο Anfield, με την ανασυγκρότηση της ομάδας σε εξέλιξη, καθώς ο προπονητής σχεδιάζει «επαναφόρτιση της Liverpool FC».

«Έχουμε αυτό το είδος νέας αρχής με αυτό, το «Liverpool FC reloaded» αν θέλετε και είναι ένα συναρπαστικό πράγμα», δήλωσε ο Klopp τον Αύγουστο. «Οπότε όλοι ζητούσαν αλλαγές, δικαίως γιατί ήμασταν μαζί για πολύ καιρό και τα πράγματα πήγαν πολύ καλά και μετά όχι τόσο καλά πια και ο χρόνος για μια αλλαγή είναι πάντα μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στη ζωή. Έγινε ακριβώς την κατάλληλη στιγμή; Είναι δύσκολο να απαντήσω, αλλά τώρα συνέβη και αυτό είναι καλό. Είναι μια νέα ευκαιρία για όλους, όλοι πρέπει να ανέβουν, η νέα ηγετική ομάδα και όχι μόνο αυτοί.»

Δεν σκέφτεται να αναλάβει την Εθνική Γερμανίας μαζί με Liverpool ο Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com