Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα ιατρικά του Amrabat στην Utd είναι ο λόγος που δεν ενδιαφέρθηκαν οι Reds

Τα ιατρικά του Amrabat στην Utd είναι ο λόγος που δεν ενδιαφέρθηκαν οι Reds

Στην αναζήτηση της ομάδας για κεντρικό χάφ το καλοκαίρι το όνομα του Sofyan Amrabat όπου τελικά υπέγραψε στην United παρά τα προβλήματα που υπήρξαν στα ιατρικά του.

Πριν τις μεταγραφές του Wataru Endo και του Ryan Gravenberch, είχαν ακουστεί πολλά ονόματα που θα μπορούσαν να έρθουν στην ομάδα μας και να πλαισιώνουν τους Alexis Mac Allister και Dominik Szoboszlai.

Ο Amrabat ήταν ένας από αυτούς που ακούστηκε σαν πιθανός αντικαταστάτης του Fabinho που αποχώρησε για την Σαουδική Αραβία και την Al Ittihad για 40 εκατομμύρια λίρες, μαζί με τους Ryan Gravenberch, Romeo Lavia και Kalvin Phillips.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ακούστηκε το όνομα του Μαροκινού για την ομάδα μας, με τις φήμες να φουντώνουν μετά το εντυπωσιακό Μουντιάλ που έκανε αυτός και η χώρα του φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό. Οι φήμες αυτές σταμάτησαν να υπάρχουν στα μέσα του Αυγούστου όταν ο David Lynch του This Is Anfield, μετάδωσε ότι ενώ υπήρχε ενδιαφέρον η ομάδα μας δεν θα προχωρήσει σε πρόταση για την απόκτηση του Μαροκινού αμυντικού μέσου.

Τελικά ο Amrabat υπόγραψε στην United ως ο δανεικός για 8,5 εκατομμύρια λίρες, με οψιον αγοράς στις 21,4 εκατομμύρια λίρες. Η συμφωνία αυτή βέβαια είναι περίεργη καθώς το συμβόλαιο του Μαροκινού με την Fiorentina λήγει το καλοκαίρι, κάτι που σημάνει πως θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε οποία ομάδα θέλει.

Οι λεπτομέρειες που προέκυψαν από τα ιατρικά του τεστ πριν την υπογραφή του συμβόλαιο του στους Κόκκινους Διαβόλους σύμφωνα με την The Athletic, είναι ένας από τους λόγους που η ομάδα που θα αγωνίζεται την φετινή σεζόν είναι η United και όχι η Liverpool.

Οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι ο Amrabat αντιμετωπίζει ένα μικροτραυματισμό στην μέση του που προήλθε μετά από μικροπροβλήματα που είχε στο παγκόσμιο κύπελλο .

Ο Amrabat είχε ενοχλήσεις στην πλάτη του καθ’ όλη την διάρκεια του Μουντιάλ, αλλά τα αντιμετώπιζε με ενέσεις ώστε να μπορέσει να βοηθήσει την χώρα του, κάτι που οδήγησε το Μαρόκο στον ημιτελικό του Μουντιάλ, με τον Amrabat να είναι από τους καλύτερος παίκτες όχι μόνο της εθνικής ομάδας του Μαρόκο, αλλά όλης της διοργάνωσης.

Ο τραυματισμός αυτή την στιγμή δεν κρίνεται σοβαρός, αλλά υπάρχουν σίγουρα αμφιβολίες για το πως μπορεί να επηρεάσει μελλόντικα έναν 27χρονο ποδοσφαιριστή. Υπάρχει μεγάλο ρίσκο όταν μια ομάδα υπογράφει έναν παίκτη ο οποίος αντιμετωπίζει μικροπροβληματα τραυματισμού. Βέβαια την συγκεκριμένη περίπτωση το ότι είναι δανεικός, προστατευτεί κατά κάποιον τρόπο τους Κόκκινους του Manchester.

Εαν η ομάδα μας είχε αποφασίσει να κινηθεί για τον Amrabat και προέκυπτε κάποιος περαιτέρω τραυματισμός, δεν θα υπήρχε μόνο οικονομική ζημιά αλλά και τακτική ζημιά, καθώς ο προπονητής μας θα είχε άλλο ένα πρόβλημα τραυματισμού να λύσει.

Το 2018 η μεταγραφή του Nabil Fekir ναυάγησε για παρόμοιο λόγο, καθώς είχε τραυματισμό στο γόνατο με τον ίδιο τον παίκτη βέβαια να βρίσκει αυτό τον λόγο ως δικαιολογία και να θεωρεί υπεύθυνο για το ναυάγιο των πρώην ατζέντη του.

Ο Loic Remy είναι άλλο ένας παίκτης που δεν υπέγραψε στην ομάδα μας για παρόμοιο λόγο, ενώ ο Calvin Ramsey και τα προβλήματα στην μέση του είναι ένα ενεργό παράδειγμα στην ομάδα μας, καθώς το πρόβλημα στην μέση του αγνοήθηκε κατά την μετακίνηση του από την Σκωτία και την Aberdeen στην Liverpool και δυστυχώς κατέληξε σε σοβαρό τραυματισμό και την απουσία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ανεξάρτητα από τα προβλήματα τραυματισμού, οι πιθανότητες η ομάδα μας να δώσει 8,5 εκατομμύρια λίρες για να πάρει έναν παίκτη δανεικό για 9 μήνες ήταν ελάχιστες, σε αντίθεση με την United η οποία έχει άλλη πολιτική στον τρόπο που ξοδεύει τα χρήματα της.

Τα ιατρικά του Amrabat στην Utd είναι ο λόγος που δεν ενδιαφέρθηκαν οι Reds
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com