Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανατροπή στην μεταγραφή του Mateusz Musialowski

Ανατροπή στην μεταγραφή του Mateusz Musialowski

Η καλοκαιρινή μεταγραφή του Mateusz Musialowski ναυάγησε τελευταία στιγμή, λόγω αλλαγής των απαιτήσεων της ομάδας μας σχετικά με το αντίτιμο που θα λάμβανε.

Ο Musialowski ήταν πολύ κοντά στην μετάβαση του στην Αυστριακή TSV Hartberg έχοντας απορρίψει προτάσεις από την γενέτειρα του Πολωνία. Η εικόνα που είχε διαμορφωθεί κατά την διάρκεια του καλοκαιριού ήταν πως ο νεαρός Πολωνός επιθετικός θα αποτελούσε παρελθόν από την ομάδα μας αυτό το καλοκαίρι καθώς δεν είχε καταφέρει να μπει στα πλάνα του Klopp για την φετινή σεζόν.

Κάτι τέτοιο πήγε να επιβεβαιωθεί καθώς η ομάδα μας είχε φτάσει πολύ κοντά στην συμφωνία με την Αυστριακή TSV Hartberg αλλά οι διαπραγματεύσεις ναυάγησαν μετά από την αλλαγή στάσης της ομάδας μας σχετικά με την αποχώρηση του Musialowski. Η πολωνική Sport.pl είχε μεταδωσει πως η ομάδα μας είχε συμφωνήσει να αφήσει τον νεαρό Πολωνό ελεύθερο με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει ρήτρα επαναγοράς στο συμβόλαιο που θα κάνει με την αυστριακή ομάδα.

Αυτό βέβαια άλλαξε, με την ομάδα μας να ζητάει πλέον χρήματα για την αποχώρηση του νεαρού επιθετικού που απέκτησε το καλοκαίρι του 20 από την SMS Lodz. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την απόσυρση του ενδιαφέροντος της Αυστριακής ομάδας και ταυτόχρονα την παραμονή του νεαρού επιθετικού στο Liverpool.

Οι πολωνικές Lech Poznan, Gornik Zabrze, Widzew Lods αλλά και η LKS Lods είχαν δηλώσει ενδιαφέρον απόκτησης του νεαρού Πολωνού ως δανεικό, άλλο ο ίδιος προτιμούσε να μετακομίσει στην Αυστρία. Ο Musialowski έχει άλλο έναν χρόνο στο συμβόλαιο του και αν δεν αλλάξει κάτι, θα το περάσει αγωνιζόμενος με την U21 της ομάδας μας.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε 17 φορές στην Premier League 2 και έκανε και 5 συμμετοχές με την U21 της χώρας του. Βέβαια ακόμα δεν έχει κάνει επίσημη εμφάνιση με την πρώτη ομάδα και φέτος δεν έπαιξε σε κανένα από τα φιλικά προετοιμασίας.

Οι πιθανότητες για να αποχωρήσει ο νεαρός Πολωνός από την ομάδα βέβαια, δεν είναι μηδενικές καθώς σε πρωταθλήματα όπως η Τουρκία, η Τσεχία, το Βέλγιο και η Κροατία είναι ακόμα ανοιχτό το μεταγραφικό παζάρι και ενώ δεν έχει ακουστεί κάτι ακόμα, δεν αποκλείεται να υπάρξει προσφορά για τον νεαρό Πολωνό.

Ανατροπή στην μεταγραφή του Mateusz Musialowski
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com