Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οριστική συμφωνία με την Bayern για τον Gravenberch!

Οριστική συμφωνία με την Bayern για τον Gravenberch!

Τα κόκκινα της Bayern Munich με αυτά της Liverpool είναι έτοιμος να αλλάξει ο διεθνής Ολλανδός χαφ, Ryan Gravenberch!

Οι Reds, σύμφωνα με τον πάντα έγκυρο David Ornstein, έφτασαν σε απόλυτη συμφωνία με τους Βαυαρούς για τον πρώην παίκτη του Ajax, για ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής ταξιδεύει αυτή τη στιγμή στο Merseyside και θα περάσει αύριο τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπογράφοντας έπειτα πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Liverpool.

Υπενθυμίζουμε πως το μεταγραφικό παζάρι για τις αγγλικές ομάδες κλείνει αύριο (01/09) στις 11:00 το βράδυ (01:00 ώρα Ελλάδος).

Ο Gravemberch είναι προϊόν της διάσημης ακαδημίας του Ajax και μεταγράφηκε το περσινό καλοκαίρι στη Bayern Munich έναντι μόλις 18 εκατομμυρίων ευρώ. Στους Βαυαρούς, όμως δεν βρήκε το χρόνο που ήθελε, ερχόμενος κυρίως από τον πάγκο στις 33 συμμετοχές του με τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Ο παίκτης αρέσει πολύ στον Klopp ο οποίος τον βλέπει και σαν εξάρι, παρόλο που έχει αγωνιστεί κυρίως στο «8» στη καριέρα του.

Τα σπουδαία, λοιπόν, έρχονται αύριο, με τις υπογραφές, τις ανακοινώσεις, τις φωτογραφίες και την επιλογή του αριθμού από τον νέο χαφ της Liverpool!

Παίκτης της Liverpool o Ryan Gravenberch!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com